Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ključ je u prepoznavanju

6 znakova da je on - egomanijak!

Muškarac
Foto: Thinkstock
12.03.2015.
u 15:38

On ne zna ništa o vašoj rodbini niti gdje ste odrasli...A vi, s druge strane, znate koje je boje kosa dječaka koji ga je pogurnuo u petom razredu osnovne.

Nedavno je pjevač John Mayer objavio da se liječi od "ego ovisnosti".

Tko su zapravo egomanijaci i kako ih prepoznati?

Portal Women`s Health objavio listu znakova koji ih otkrivaju. Doznajte koji su i otkrijte egomanijaka na vrijeme.

1. Na svaku situaciju gleda kako će se ona odraziti na njega

Vi imate loš dan na poslu, a on se žali kako se nadao da ćete biti dobre volje. Restoran u kojem imate rezervaciju za današnju večeru ima dugu listu čekanja, a on je frustriran jer mrzi biti gladan. To je njegov svijet, a vi jednostavno živite u njemu.

2. Stalno ponavlja: Trebam te da...

Bez obzira na to radi li se o vozaču taksija, prijatelju ili konobarici on se prema svima ponaša na način da su u njegovoj službi.

3. U vezi ste mjesecima, a ne zna ništa o vama

On ne zna ništa o vašoj rodbini niti gdje ste odrasli...A vi, s druge strane, znate koje je boje kosa dječaka koji ga je pogurnuo u petom razredu osnovne.

4. Stalno traži pohvale za svoj izgled

Opipaj moje trbušnjake...Vidi kako mi je dobra frizura... Danas izgledam baš seksi, zar ne? I očigledno je da ste mu bar jednom s nekom sličnom izjavom "podigli ego", inače se ne biste našli u tom začaranom krugu. I sada se nalazite u situaciji da nekada samo poželite biti s nekim u vezi tko će s vama podijeliti pizzu u tišini bez ikakvih dodatnih komentara...

5. Ima  više svojih uokvirenih fotografija po stanu... Ili objava svojih fotografija na društvenim mrežama

Slatko je kada ima jednu ili dvije svoje fotografije negdje u stanu...Ali kada ih uzastopno "okida" svojim fotoaparatom i stavlja svima na uvid, jedan je od znakova da se radi o egomanijaku.

6. Priča.. I priča... I priča...

Jeste li ga ponekad ulovili u situaciji da samo on priča i priča kao da vi i niste ondje? Iako to može biti super jer se ne trebate za vrijeme izlaska brinuti da će nastati neugodna tišina, dovedeni ste u situaciju da se samo pokoji put stignete nasmijati ili dati potvrdni znak.

>>Pogledajte reakcije kada im partneri otkriju s koliko su ljudi 'spavali'

>>I najneugodnija istina može se ‘nježno’ izreći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije