Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Psssst...

6 stvari koje žene u vezi trebaju zadržati za sebe

šapat,šutnja
Foto: Thinkstock
04.07.2014.
u 07:38

Čak i kada ste u braku, ne dijelite svoje lozinke od raznih računa i mailova s vašim partnerom. Trebate imati neki svoj prostor

Povjerenje je temelj svake veze. I dobra komunikacija.

Ali ponekad je zaista pametno neke stvari zadržati za sebe, ma koliko bliski i zaljubljeni bili. Portal TOI donosi što to moramo zadržati za sebe...

1. Nemojte da se osjeća nesigurno

Možda zaista želite svom muškarcu "nabiti na nos" da ste vi ta koja je ostavila bivšeg dečka, ali nije to tako pametna ideja. To nije bitno za vašu vezu, a on lako može pomisliti da ćete to napraviti i njemu.

2. Tajne vaše najbolje prijateljice

Ono što vam najbolja prijateljica kaže u povjerenju zadržite za sebe. Nemojte svom partneru otkrivati ni osobne stvari vaše prijateljice. Možda vas to u nekom trenu dovede do nekakvih sukoba, a mogli ste ih jednostavno izbjeći.

3. Vaše lozinke

Čak i kada ste u braku, ne dijelite svoje lozinke od raznih računa i mailova s vašim partnerom. Trebate imati neki svoj prostor, a i neke stvari koje ste napisale u dopisivanju s prijateljicom on može krivo shvatiti ako krene čitati jer mu je dosadno dok ste vi negdje vani. Ili jednostavno, niste razmišljali da bi on mogao nešto vaše čitati iako zna lozinke jer mu vjerujete pa ste otkrili neku malu tajnu svojoj prijateljici. I eto problema...

4. Koliko ste "teški"

Ako niste vjenčani i niste baš ni blizu tog koraka, nemojte raspravljati o novčanom stanju na vašim računima. Ako želite, možete mu reći da imate prosječnu plaću, ali detalje izostavite.

5. Oni dani u mjesecu...

Možda ste među onim ženama koje žele da vaš partner zna sve pa mu otkrivate i da su stigli oni dani u mjesecu... Vaša mjesečnica ne bi trebala biti predmet razgovora, osim ako za to ne postoji neki sasvim određeni razlog.

6. Prošle veze

Neka ono što se dogodilo u prošlosti ostane u prošlosti... Okrenite se budućnosti i sadašnjem partneru. Možda ste nešto u prošlosti napravili krivo, a možda i niste. Kako bilo, naučili ste iz svojih pogrešaka, dobili novo iskustvo, a sada se okrenite samo vama, novoj vezi i onome što budućnost nosi. 

>>Jeste li brbljavi ili možete zadržati tajne za sebe?

>>Ovo je 6 tajni koje žene kriju od svojih muškaraca

Komentara 1

GO
gohan
08:03 04.07.2014.

Možda tradicionalno razmišljam, ali brak i dugogodišnja veza su stvari od najvišeg povjerenja. A to uključuje sve gore navedeno. Ako osoba ne može podijeliti to s partnerom, s kim onda može?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije