Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O, da....

6 neobičnih razloga zašto biste za vrijeme seksa trebali biti - glasni!

seks
Foto: Thinkstock
09.12.2014.
u 20:52

Nije uvijek zabavno niti zahvalno stati u određenom trenutku i partneru objašanjvati da je to što je upravo učinio jezikom bilo izvrsno i da to ponavlja i dalje

Iako vam se zbog susjeda ili možda cimera ne čini kao dobra ideja, ipak biste trebali pustiti "malo glasa" za vrijeme seksa.

Da se ne biste trebali suzdržavati i paziti na svaki zvuk pišu na portalu Women`s Health i donose 9 razloga zašto biste trebali za vrijeme seksa biti glasni bez susprezanja.

1. Susjedi će konačno znati kako se zovete

Ako nemate baš običaj kod susjeda otići po malo šećera za kvu kada vam nestane, vjerojatno ni ne znate tko živi pored vas. Ako se upustite u glasan seks, možete biti sigurni da će bar susjedi znati kako se zovete ako je vaš partner tijekom noći zazivao vaše ime tijekom seksa. Vjerojatno nećete ni biti pozivani na dosadne sastanke kućnog savjeta za koje ste ionako samo tražili izgovore i opravdanja.

2. Pomaže da bolje komunicirate goli

Nije uvijek zabavno niti zahvalno stati u određenom trenutku i partneru objašanjvati da je to što je upravo učinio jezikom bilo izvrsno i da to ponavlja i dalje. Kako biste mu dali do znanja, a bez previše priče, "pustite glas". Po vašim glasnim uzdasima lako će povezati što vam odgovara, kaže seksualni terapeut Ian Kerner.

3. Lakše ćete disati

Uzdisanje i vrištanje za vrijeme seksa zaista će vam pomoći da lakše dišete, a to je vrlo bitno kada je riječ o opuštanju i boljem užitku u seksu, tvrdi Kerner.

4. Partner će brže doživjeti vrhunac

Foto: screenshot/facebook

Foto: Thinkstock

Zanimljiva studija u časopisu Archives of Sexual Behavior pokazala je da su žene zapravo najglasnije neposredno prije i za vrijeme partnerovog orgazma, ne tijekom svog. Istraživači nisu sigurni zašto je to tako, ali pretpostavlja se da je to želja partnerice da udovolji partneru.

5. Cimer vam neće "slučajno" banuti u sobu

Ako ste tihi tijekom seksualnog odnosa, a imate cimere, možda se borite sa strahom da "netko ne upadne" na vaš teritorij. No, ako ste dovoljno glasni s druge strane vrata postat će jasno što se zbiva pa možete biti sigurni da ih vaš sustanar neće otvarati da provjeri spavate li ili jeste li gladni.

6. Jednostavan način da izludite partnera

Ako ste glasni i pritome se ne suzdržavate od "prljavog načina razgovora" zasigurno ćete lakše i brže uzbuditi svog partnera. A to i želite, zar ne?

>>Ovo je 12 neizrečenih pravila u o seksu

>>Vrijeme je za pravi vrući, zimski seks. Evo savjeta za maksimalni užitak

Komentara 3

Avatar Tarabic
Tarabic
21:09 09.12.2014.

Samo da nije preglasna, par puta sam morao da zamolim zenku da smanji dozivljaj, moram posle i u lift sa komsijama xaxax.

TH
than
21:52 09.12.2014.

7i je da bar nasmijete dobro susjede. Bar one muskog roda koji ce smisljati raznorazne dosjetke cim vas vide. Jedino sto mogu biti neugodne za zene, buduci da se vecinom one cuju. Ali sve to ide u 'staz'. Ako si vec glasan, onda racunaj i na to. Pa, ako ti smeta, onda malo tise ili bar zatvori sva vrata do spavace sobe da se sto manje cuje.

RZ
Rocky.Zg
21:23 09.12.2014.

Neću više nikad je... žensku koja je mutava. Ima takvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije