Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunjeni ste?

5 znakova da ste predugo sami i da se to treba promijeniti

sama cura, slomljeno srce
Foto: Shutterstock
28.04.2014.
u 17:00

Vjerojatno ste postavili zid oko sebe pa ne dopuštate ni jednom muškarcu da vam se približi

Kada dugo nemate partnera, izgubite osjećaj kako je to kad ste u vezi.

Katkada ste možda i zbunjeni jer ne osjećate potrebu biti s nekim. Evo nekih pokazatelja da ste predugo sami i da se to treba promijeniti.

1. Snižavanje kriterija

Kada počnete snižavati kriterije i raditi kompromise prilikom izbora partnera, to je siguran znak da ste predugo bili sami. No, iako ste dugo sami, ne trebate prihvatiti bilo koga.

2. Negativni ste u pitanju veza

Uporno mislite i govorite da veze nisu za vas. To što niste pronašli pravu osobu, ne znači da treba na veze gledati negativno i da mislite da vi jednostavno niste za vezu.

3. Mislite na prethodne veze

Zanima vas emotivni status vaših bivših partnera. Uhodite ih, a možda želite ponovno biti s nekim od njih. To se događa jer ste predugo sami.

4. Nedostatak samopouzdanja

Počinjete gubiti samopouzdanje i ne osjećate se dobro. Zato što dugo niste imali partnera počinjete se pitati je li sve u redu s vama i vašim izgledom.

5. Gurate muškarce od sebe

Vjerojatno ste postavili zid oko sebe pa ne dopuštate ni jednom muškarcu da vam se približi. Možda ste u prošlosti imali neka loša iskustva u ljubavi, ali ne trebate dopustiti da to utječe na vaš život i buduće veze.

>>Još niste pronašle onog pravog? 5 dobrih razloga da prestanete kukati

>>Evo zašto se loši muškarci događaju dobrim ženama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije