Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kočite se

5 trikova kako zavesti muškarca

Par
Foto: Thinkstock
01.10.2015.
u 11:45

Našle ste se barem jednom u životu u situaciji kada ste razmišljale kako ga osvojiti i što napraviti da promijenite scenarij lovca – lovine

Jeste li ikada pokušali zavesti muškarca, a da vam to baš i nije pošlo za rukom?

Našle ste se barem jednom u životu u situaciji kada ste razmišljale kako ga osvojiti i što napraviti da promijenite scenarij lovca – lovine.

Ako ste odustali jer niste znali što i kako napraviti te je scenarij "puštanja" bio jednostavniji, imajte na umu da na taj način propuštate mnoge prilike. Nemojte kočiti sami sebe, pogotovo u situacijama kada želite nekoga zavesti.

Zavođenje možemo nazvati umjetnošću, a da pritom ne mislimo na nešto nedostižno i komplicirano, zapravo, zavođenje je vrlo jednostavno. Ono može uvelike uljepšati vaš život i poboljšati vašu energiju, pa čak i ako ne preraste u nešto ozbiljnije.

Zavođenjem jačamo svoju seksualnu energiju, a pritom smo uzbuđeni i zabavljamo se, pa zašto ne bismo stalno zavodili?

Kako to učiniti? Pročitajte na portalu Kreni zdravo.

>>Izrekli ste 'volim te' nakon seksa? Evo zašto ste sada u problemu

Komentara 1

UN
una1
17:10 03.10.2015.

Odličan članak,zanimljiva tema,loše iskustvo imam.Trudim se:- ))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije