Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za bolju vezu

5 seksi tajni o muškarcima koje svaka žena treba znati

seks
Foto: Thinkstock
1/2
17.09.2014.
u 21:00

Iako sve rjeđe, neke žene čekaju dugo da bi spavale s muškarcem. Ipak, što duže čekate, lakše ćete ga izgubiti jer je vjerojatnije da će zadovoljstvo potražiti u nekom drugom ženskom zagrljaju

Muškarci su puni iznenađenja i njihovo ponašanje kada je seks u pitanju nije iznimka.

Ako i vi tražite odgovore i želite se sa svojim muškarcem još više zbližiti, portal TOI otkriva 5 seksi tajni o muškarcima.

1. Boji se da će vas iznevjeriti

Muškarci osjećaju veliki pritisak kada su seksualne igrice u pitanju, posebice u novije doba kada su žene slobodnije, liberalnije i opuštenije. Ako se problemi s libidom kod njega javljaju učestalije, možete se lako naći u omčama krivnje zbog toga. Nemojte to uzimati previše osobno i nemojte ga napadati. Povrijeđen mu je ego pa mu pomozite da to što prije prevlada.

2. Muškarci trebaju potvrde

Muškarac se želi prikazati kao superheroj ispred žene i zato su mu važne potvrde sa ženske strane. Zato mu pomozite da se osjeća kao Supermen i kada vas zadovolji, dajte mu to do znanja.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

3. Muškarci ne vole dugo čekati

Iako sve rjeđe, neke žene čekaju dugo da bi spavale s muškarcem. Ipak, što duže čekate, lakše ćete ga izgubiti jer je vjerojatnije da će zadovoljstvo potražiti u nekom drugom ženskom zagrljaju. Istodobno, muškarac koji se sa ženom odlično slaže na plahtama, prije će joj se i obvezati.

4. Ne paze na izgled kao žene

Iako ne posvećuju svom izgledu ni približno toliko vremena i brige kao žene, i oni imaju nedostatke zbog kojih im je neugodno. Najčešće zbog visine ili ćelavosti. Dajte mu do znanja da vam je privlačan unatoč svim njegovim nedostacima.

5. Većinom muškarci ne praštaju nevjeru

Iako će češće varati nego žene, ipak muškarci jako teško opraštaju nevjeru svojoj djevojci/ženi. Nemojte mu davati povoda za ljubomoru ako ne morate, a ako ste ga već seksualno prevarili s drugim, potrudite se da to nikada ne sazna ako ga želite natrag.

>>6 razloga zašto alkohol i seks ne idu ruku pod ruku

>>Sanjate seks s kolegom ili nekim strancem? Otkrivamo što znače snovi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije