Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stop ljubomori!

5 razloga zbog kojih trebate prestati mrziti njegovu bivšu

prvi spoj, ljubav, smijeh, veza
Foto: Thinkstock
02.10.2015.
u 20:52

Bez obzira jesu li prekinuli prije dvije godine ili dva mjeseca bespotrebno je trošiti energiju na nekoga koga zapravo jedva znamo.

Konačno ste i javno potvrdili svoj ljubavni status. Na vašem Facebook profilu 'single' se pretvorilo u 'in a relationship', svakim danom ste sve zaljubljeniji no ipak postoji ono nešto što vas sputava da u potpunosti uživate u vezi- njegova bivša.

Koliko god se trudili to prikriti nju i dalje u sebi smatrate svojom najvećom konkurencijom. Djevojke su poznate po tome da ne vole svoje prethodnice i da ih smatraju lošima samo zato što su bivše djevojke njihovog partnera. Međutim, budite svjesne da mrziti nekoga koga nije zdravo.

Bez obzira jesu li prekinuli prije dvije godine ili dva mjeseca bespotrebno je trošiti energiju na nekoga koga zapravo jedva znamo. 

Evo i zašto:

1. On je s vama, ne s njom

Da želi i dalje biti s bivšom bio bi s njom, a ne s vama. Bez obzira na zajedničku prošlost koju imaju postoji razlog zbog kojeg su okončali svoju vezu i zbog kojeg je on krenuo dalje. Konstantno pregledavanje njihovih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama samo će ju još duže održati 'živom' u vašem odnosu.

2. Nju vjerojatno nije briga

Većina cura uvjerena je da je bivša djevojka njihovog partnera luda od ljubomore zbog njegove nove ljubavi, no to vrlo vjerojatno nije tako. Ljudi se nakon prekida često žele distancirati od svojih bivših jer za njih nisu ništa drugo nego prošlost.

3. Sami sebe izlažete stresu

Što više razmišljate o njoj ona će sve više zaokupljati vaše misli. U glavi ćete stvoriti lažne scenarije i pronaći probleme koji zapravo ne postoje. Ako se vaš partner može nositi s time da vi imate bivšeg naučite se i vi nositi s njihovim bivšima.

4. Negativno se odražava na vašu vezu

Loša energija u vezi dovodi do neželjenih događaja i sukoba. Ako stalno brinete o nečemu to će stvoriti pritisak između vas i vašeg partnera. Vaš dečko mislit će da ste nesigurni u vezu, a moguće je i da se nađe povrijeđenim saznanjem da sumnjate u njegovu ljubav i povjerenje.

5. Držite prijatelje blizu sebe, a neprijatelje još bliže

Puno puta mrzeći nekog izgubit ćete priliku shvatiti koliko je zapravo ta osoba divna. Ako ste imali priliku upoznati njegovu bivšu vas dvije možete se odlično slagati. Čak i ako ste spavale s istim muškarcem uvijek se možete šaliti zajedno na tu temu. Ne morate na sve u životu gledati kao na konkurenciju. Umjesto toga vaše upoznavanje može biti jedno zaista zabavno putovanje. 

>>Evo kako nam mobilni telefoni mogu uništiti vezu

>>Evo kako loša veza može narušiti vaše zdravlje!

Ključne riječi

Komentara 2

FR
Freedooom
22:55 02.10.2015.

Ha ha .. Prije ce da prestane mrznja izmedju srba i hrvata!😊

SA
samoborka
23:03 02.10.2015.

Naravno da bivše svojih partnera/ica treba mrziti iz dna duše..jer nakon koje godine braka shvatimo koliko su nas zaje.ali/le:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije