Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije više isti

5 razloga zašto je seks bolji nakon što dobijete djecu

seks
Foto: Thinkstock
15.04.2015.
u 23:04

Osjećate se ugodnije u svom tijelu, nije vas briga tko zna...

Za mnoge parove seks nije isti nakon što postanu roditelji, piše Abby Winstead za Scary Mommy.

Ona navodi 5 razloga zašto je on bolji nakon što par dobije dijete.

1. Bilo koje vrijeme može biti vrijeme za seks

Prije djece seks je bio događaj, sada sve što je potrebno je sedam slobodnih minuta, navodi Winstead.

2. Osjećate se ugodnije u svom tijelu (ili vas jednostavno ''boli briga'')

Prije djece preferirala sam voditi ljubav s ugašenim svjetlima, sada me nije briga koliko je osvijetljena soba, piše ona.

3. Nije vas briga tko zna

– Kada smo se muž i ja tek vjenčali, jednu večer bili smo vani s nekim prijateljima i nekim njihovim prijateljima, ustali smo se da odemo, a muškarac kojeg nisam poznavala rekao je: ''Idete kući učiniti to.'' Bila sam užasnuta da su svi ljudi za stolom znali ili samo pomislili da smo krenuli kući na seks – navodi ona.

4. Više vas nije strah

Winstead i njezina muža nakon dvoje djece više nije strah trudnoće. – Uglavnom zbog toga što smo dobili djecu. U danima kada smo bili tek vjenčani bračni par oboje smo znali da nismo spremni za roditeljstvo – piše ona.

5. Jeftinije je

Prema riječima Winstead, potrepštine prije nego što su dobili djecu uključivale su donje rublje, svijeće, ulja..., a sada se ispostavilo, kako navodi ona, da oba partnera mogu biti jednako zadovoljna bez tih dodatnih stvari.

>> Ovo su mitovi o seksu u koje smo vjerovali kao djeca

>> Seks podiže raspoloženje, snižava rizik od raka, regulira cikluse...Zašto ga izbjegavate?

Komentara 1

LA
LANA555
23:31 15.04.2015.

Ma seks je uvjek dobar ako je partner dobar.Imali djete ili nemali.Kaj vi novinari plasite ljude nebuju htjeli imat djecu zbog seksa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije