Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponekad nema rješenja

5 razloga da vam je veza osuđena na propast

svađa
Foto: Thinkstock
1/3
27.05.2016.
u 11:22

Donosimo vam 5 rasprava koje često dovedu do nerješivih svađa i završavaju prekidima

Male nesuglasice u vezi nisu problem, ali jeste li se zapitali koje su one važne koje mogu poljuljati i najljepše odnose? Donosimo vam 5 rasprava koje često dovedu do nerješivih svađa i završavaju upravo prekidima, kako piše Women's Heatlh.

1. Želja za djecom

Želite li djecu u zajedničkom životu čini se kao jednostavna odluka, ali upravo to je tema mnogih rasprava. Neki stupe u brak bez želje za širenjem obitelji, iako znaju i promjeniti mišljenje. Za partnera koji je ostao pri svom stajalištu to može biti prilično stresno, a zasigurno si nijedna strana na želi uskratiti ovu veliku životnu odluku.

2. Nevjernost

Varanje je smrtonosna rana većini veza. Razlog za ispravljanje nanesene štete često su vaše temeljne zajedničke uspomene, strah od ponovnih ljubavnih početaka, financije, ali i djeca. Koji god razlog bio, jedan partner ostao je duboko povrijeđen i vjerojatno nikada neće moći vratiti svoje stare osjećaje. 

3. Napadanje obitelji

Većinu puta kada partner odluči "napasti" tuđu obitelj, rezultat i nije najbolji. Čak i kada se druga strana slaže, ipak želi stati u obranu člana svoje obitelji. Ponekad je u redu prozvati tuđu obitelj, ali kada se vaš partner pomiri s tim članom obitelji naći ćete se u neugodnoj situaciji zbog izrečenih stvari.

4. Različita vjerska stajališta

Čvrsta vjerska stajališta oko kojih nema kompromisa u stanju su poljuljati svaki odnos. 

5. 'Sve je u redu'

Svađe koje završavaju rečenicom 'Sve je u redu', bilo da glumite ili preokrećete očima, pokazuju nedopuštanje da izrazite vlastite emocije. Što je još jedan razlog prekida kod puno parova.

>> Stvari koje žene kriju od svojih partnera

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije