Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primjećujete li ih?

3 znaka koji otkrivaju da je žena sinoć imala spolni odnos

seks
Foto: screenshot/facebook
1/5
26.07.2016.
u 11:00

Žene je inače teško "iščitati" pa je i ovo teško detektirati. Ali postoje neki "sigurni "znakovi koji vam to daju naslutiti...

Kada je u vašem društvu prijatelj koji je stalno pod stresom i nervozan, a jedan dan se pojavi miran i opušten, možete pretpostaviti što je radio prošlu noć.

Ali pokazuju li žene neke znakove koji će otkriti da su se upustile u seks?  Žene je inače teško "iščitati" pa je i ovo teško detektirati. 

Ali postoje neki "sigurni "znakovi koji vam to daju naslutiti...

Više vas privlači

Ako vas jedan dan posebno privuče žena koju inače češće viđate, vjerojatno je uživala u seksu. Što su aktivnije u seksu, to njihova tijela otpuštaju više feromona koji privlače muškarce. Analiza mnogih istraživanja koju je objavio Journal of Advanced Research, pokazala je da su žene nakon seksa znatno privlačnije muškarcima. 

Bolje raspoložena

I žene su gotovo svakodnevno pod stresom, a istraživanje provedeno na Sveučilištu u Coloradu, pokazalo je da redovni seksualni odnosi povećavaju vlastitu percepciju sreće kod žena. U istraživanju je sudjelovalo više od 15.000 ljudi, a pokazalo se da oni koji su imali seksualne odnose dva do tri puta tjedno, imaju 55 posto veću vjerojatnost da će biti sretniji u odnosu na osobe koje su duže razdoblje bez seksualnih iskustava. 

Izgleda ljepše

Žena se nakon seksa osjeća, ali i izgleda ljepše. 

– Tijekom seksa, u tijelu se događaju razne promjene – kaže Bean Robinson, profesor u Programu ljudske seksualnosti u Medicinskoj školi na Sveučilištu Minnesota. Mišići se opuštaju i bolja je prokrvljenost u svim dijelovima tijela, pojašnjava. Blago rumenilo u licu znak je dobrog zdravlja osobe, a pokazuje i višu razinu hormona estrogena koji se povezuje s plodnošću žene. Rumeni obrazi kod žena seksualno privlače muškarce, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu St. Andrews u Velikoj Britaniji. 

>>Ovo su najpopularnija mjesta za seks!

Komentara 14

DU
Deleted user
12:37 26.07.2016.

Hm, ja te iste simptome primjecujem na zenama I nakon sto popijem 3 pive . Ili nakon sto one popiju 3 pive, tako da...slaba vam je to teorija.

PE
Pemac49
06:37 26.07.2016.

A sad mi je jasno zasto su pojedine zene tako lijepe..

JS
jan-sobjeski
10:31 26.07.2016.

koji nepametan naslov, a tekst ni ne pročitah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije