Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

3 situacije zbog kojih ćete skinuti zaručnički prsten s ruke

Zaruke, prosidba, vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/2
05.05.2016.
u 11:29

I dok se mnoge ne žele odvojiti od njega ni na sekundu, neke će ga žene spremiti u ladicu. Do neke druge prilike...

Zaruke su posebno veselje kod gotovo svakog para, a žene su te kojima će, najvjerojatnije, na ruci zasjati zaručnički prsten. 

I dok se mnoge ne žele odvojiti od njega ni na sekundu, neke će ga žene spremiti u ladicu. Do neke druge prilike...

Koji su to razlozi zbog kojih bi žena skinula svoj zaručnički prsten i ne pokazivala ga cijelom svijetu?

Ne trebaju svi znati

Neki bi parovi zaruke najradije objavili u novinama i zakupili barem minutu televizijskog prostora u "prime timeu" kako bi svima dali do znanja radosnu vijest. Ipak, neki na taj čin gledaju iz sasvim druge perspektive. To je privatni trenutak između dvoje ljudi koji se vole i neki žele da tako i ostane. Barem neko vrijeme. Jedna od žena za Women`s Health rekla je da ne želi stalno nositi prsten i svima pokazivati svoj status. "Nosim prsten onda kada ja hoću, to je moja stvar."

Vrijedan komad nakita

I dok se mnoge poznate i slavne svjetske zvijezde "natječu" u tome koja će se na društvenim mrežama pokazati sa što većim i sjajnijim zaručničkim ili vjenčanim prstenom, mnoge žene ga nose samo u posebnim prilikama. Razlog? Preskup i vrijedan komad nakita s  kojim ne žele riskirati gubitak ili oštećenje. 

Smeta na ruci

Žene koje rade poslove rukama, poput umjetnica ili krojačica ili pak sportašica, nerijetko će ostaviti svoj zaručnički prsten kod kuće da se ne bi oštetio te da im ne bi smetao pri obavljanju svakodnevnih obveza. I dogodi se da često zaborave staviti prsten ponovno na ruku. Biste li im zamjerili?

>>Način na koji ju je zaprosio natjerao ju je u plač. Pogledajte što je napravio

Komentara 2

DU
Deleted user
13:40 05.05.2016.

Vi kao da se natječete tko će objaviti gluplji članak.

TH
than
00:56 09.05.2016.

Glupost. Zene koje rade u ugostiteljstvu moraju maknuti prsten (istina kod nas mozes vidjeti i mesare sa prstenom, a ispod njega hrpa bakterija, pa nam daju meso). One koje rade kao njegovateljice isto moraju maknuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije