Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna blogerica:

'17 godina smo u braku i imamo troje djece. Rastajemo se - priznao je da je homoseksualac'

Jill Smokler
Facebook/Jeff Smokler
12.03.2017.
u 19:23

- Kada upoznaš srodnu dušu u 18. godini i ona je žena, jednostavno je pomisliti: hvala Bogu, ne mogu biti homoseksualac - napisao je Jeff Smokler.

Autorica popularnog bloga o roditeljstvu Jill Smokler šokirala je svojom objavom na Facebooku da se rastaje od supruga nakon što joj je priznao da je homoseksualac, piše Cosmopolitan

Majka troje djece stare 9, 11 i 13 godina u braku s Jeffom je bila punih 17 godina. - Jučer smo Jeff i ja kazali našoj djeci da se rastajemo, nakon više od 17 godina braka i 23 godine zajedno. Također smo im rekli da je razlog za rastavu taj što je Jeff homoseksualac - napisala je Smokler.

Mnogi pate zbog šutnje 

Jeff je na svom Facebook profilu napisao da je četiri ili pet godina svjestan da je homoseksualac, a sa svojom seksualnom orijentacijom se borio desetljećima.  - Naravno, uvijek sam znao da sam drugačiji. No, kada upoznaš srodnu dušu u 18. godini i ona je žena, jednostavno je pomisliti: hvala Bogu, ne mogu biti homoseksualac - napisao je. 

Jill je u televizijskoj emisiji u petak kazala da im je bilo teško tu vijest objaviti djeci, ali da su je primili vrlo zrelo. Jučer je na Facebooku napisala kako su odlučili javno podijeliti razlog razvoda jer znaju da mnogi drugi slični parovi pate jer se nalaze u istoj situaciji.

- Ako naša priča pomogne samo jednoj osobi da shvati kako se nema čega sramiti, i da je istina bolja od života u laži, onda je vrijedilo - zaključila je Jill.

>>Ricky Martin: Kada sam ugledao ovog glumca shvatio sam da sam gay

>>Već nakon prvog susreta znali smo da to neće biti samo avantura

Komentara 37

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
19:45 12.03.2017.

Sad se može zaposliti u Večernjem listu kao dopisnik.

DU
Deleted user
19:53 12.03.2017.

djeca od 9,11 i 13 godina primila su vijest vrlo zdravo i ponose se tatom koji je odlučio ostati svoj i izaći iz ormara hvala ti Bogek kaj nisme Amerikanci

BR
brunac
19:53 12.03.2017.

bolesnik,pacijent...Djeca su to ZRELO primili,moš si mislit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije