Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko se kako odmara

Ronalda mama maže kremicom, a Ibra se hvali vratolomijama

Ronaldo
22.07.2016.
u 09:05

Najpopularnija mjesta za odmor su Španjolska, grčki otoci i Azurna obala, dok su se neki uputili i preko oceana, sve do Los Angelesa, da bi uživali u ljetnim radostima i prijeko potrebnom odmoru.

Europsko nogometno prvenstvo je davno završilo, a reprezentativci se nalaze na zasluženoj pauzi. Odmor na jadranskoj obali ne biraju samo hrvatski nogometaši već su ljepote Dubrovnika prepoznale i strane nogometne zvijezde. Ipak, najpopularnija mjesta za odmor su Španjolska, grčki otoci i Azurna obala, dok su se neki uputili i preko oceana, sve do Los Angelesa, da bi uživali u ljetnim radostima i prijeko potrebnom odmoru.

Od Grčke do Los Angelesa

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo odmor u društvu zgodnih manekenki zamijenio je luksuznim obiteljskim odmorom. Pobjedu na natjecanju i titulu europskih prvaka odlučio je proslaviti u Španjolskoj. Najpopularniji nogometaš viđen je kako se sunča na palubi dok ga je majka Delores mazala kremom za sunčanje, a najviše vremena provodi u društvu svog sina, šestogodišnjeg Cristiana Jr. Ipak, nije zaboravio ni svoje obožavateljice pa svakodnevno objavljuje fotografije s ljetovanja. Njegov klupski kolega Sergio Ramos odmor također provodi s obitelji. Odmah po završetku Eura doputovao je s djevojkom u Dubrovnik, gdje mu je društvo pravio i Luka Modrić, a trenutačno se s dvoje djece nalazi na odmoru u Grčkoj. Da nogomet može biti privlačan i nježnijem spolu, pokazao je Zlatan Ibrahimović na najpoznatijoj plaži Los Angelesa, Venice. Osim atraktivnim tijelom, pažnju je privukao i zavidnim umijećem tehniciranja.

Dubrovnik najpopularniji

Primjer svojih starijih klupskih kolega slijedi i Mateo Kovačić. Prvo se sa zaručnicom uputio u Monte Carlo, a zatim su se vratili u Hrvatsku gdje su se prošetali Stradunom i uživali na dubrovačkim plažama. Ivan Perišić vjeran je jadranskoj obali pa obiteljski odmor provodi duž nje. Ljetnu večer proveo je s bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivicom Olićem u društvu ljepših polovica. Poslije Zadra, uputili su se u Dubrovnik gdje se nogometaš družio s Nikolom Kalinićem i Edinom Džekom, ali i sa sinom Leonardom. Trenutačno se nalazi u Splitu gdje je bio poseban gost na natjecanju u pripremi soparnika, a na dar je dobio upravo taj tradicionalni specijalitet. Iako je ljetovanje Ivana Rakitića počelo incidentom na Ugljanu, nogometaš Barcelone nije se dao omesti pa je sa suprugom nastavio ploviti obalom, pritom ne otkrivajući svoju lokaciju.

Nakon što su istražili skrivene uvale na Jadranu i odmorili se s kćerima, odlučili su biti malo sami pa su se supruga Raquel i on uputili prema grčkim otocima. Ivan odmor provodi aktivno uživajući u adrenalinskim sportovima na vodi, dok Raquel radije bira kupanje i sunčanje. Andrej Kramarić prvo se s prijateljima provodio u Splitu, no nakon toga odlučio se za miran odmor s dugogodišnjom djevojkom, pravnicom Marinom. Iako rijetko iznosi detalje privatnog života u javnost, pohvalio se fotografijom iz šetnje Hvarom.

>> Pogledajte gdje se Luka Modrić i Darijo Srna odmaraju uoči nove sezone

Komentara 3

DU
Deleted user
21:32 23.07.2016.

evo našeg popločanog Ronija...gracias na fotki

HR
Hrabraja
09:28 22.07.2016.

Umjesto da dodu kod nas da ih malo pojedu komarci

HR
Hrabraja
09:30 22.07.2016.

Bitno je odrat, a to sto na cjelom Jadranu haraju komarci nema veze. Najbolje da se reklamiramo kao Europska Amazona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije