Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo hrabri u moru

Vodice jučer i danas: Pogledajte kako izgledaju plaže

Vodice
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/15
21.07.2014.
u 13:05

Ružno vrijeme i kiša potjerali kupače

Hrabri dječačić s maskom i perajama bio je danas usamljen na vodičkoj Plavoj plaži.

Ružno vrijeme i kiša koja je potjerala kupače njemu, čini se, nije smetala. Štoviše, vjerojatno je bio zadovoljan jer je imao cijelu plažu sam za sebe. A još jučer tražilo se nekoliko četvornih centimetara viška.

Kako izgleda hrvatski turizam kad sunce pokaže zube i ustupi mjesto kiši?

Pogledajte u galeriji.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

>>MeteoAlarm upozorio na grmljavinske pljuskove i pijavice

>>Prvi dizajnerski hostel koji obožavaju turisti među najboljima je u svijetu

>>TOP 10 najromantičnijih odredišta. Hrvatski ljepotan na prvom je mjestu

Komentara 8

DU
Deleted user
14:29 21.07.2014.

Ako se ičega užasavam na Jadranu onda su to ovakvi zvjerinjaci od plaža gdje homo-turistikus leži jedan na drugome 2-3m od prometne ceste usred naselja, i s gomilom betoniranih lukobrana/molova i plastičnih rekvizita oko sebe. Još kad nešto "zatrešti" iz obližnjeg kafića, eh... A u moru gomila morskih krastavaca na plitkom pjeskovitom dnu, sve zaokruženo slikom naramka motoriziranih plovila iz čijih se motora cjedi ulje. Užas. Što se tiće lošeg vremena i nedostatka sadržaja, činjenica je kako je jadranski turist tipična ljenčina ograničena na par kvadrata prostora gdje se baci sidro, i nije ni čudno da im je dosadno kad se ničim u životu ne bave osim poslom s kojeg su pobjegli na 7-10 dana, pa im je sve osim sunca i mora (makar i nauljenog) dosadno. Čast izuzecima koji makar odu na kakav izlet u okolna mjesta.

Avatar Luring
Luring
16:30 21.07.2014.

Sezona propala! Mozda nas izvuku Svabe!?!

DU
Deleted user
15:02 21.07.2014.

Kaj su ovi zvjerinjaci odmor? Rađe otiđem u planinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije