Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. kolovoza

Tomislav Bralić & klapa Intrade pripremaju spektakl u Opatiji

tomislav bralić, klapa intrade (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
28.07.2014.
u 19:19

Specijalni gost koncerta bit će Tedi Spalato koji je napravio glazbu za njihovu aktualnu pjesmu ''Cviće'', s kojom je klapa na festivalu Split 2014. osvojila i 2. nagradu stručnog žirija

Nakon velikog koncerta na zadarskom Forumu, Tomislav Bralić i klapa Intrade 09. kolovoza stižu na Ljetnu pozornicu Opatije. Nakon što već godinama potvrđuju status prave koncertne atrakcije, a tome svjedoče i činjenice da su rasprodali mnoge sportske dvorane, Arene, stadione, ''pokorili'' Ameriku, Kanadu i Australiju, Bralić&Intrade odlučili su se zahvaliti obožavateljima na podršci te napraviti nekoliko ljetnih koncerata u prostorima gdje mogu biti bliže publici.

I baš zato ti koncerti neće biti klasični već će ljubiteljima njihovih pjesama ponuditi novi doživljaj. Ljetna pozornica u Opatiji jedna je od rijetkih velikih koncertnih prostora u kojem klapa još nije nastupala i stoga s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncert. Stoga ne treba sumnjati da će i ovoga puta publika moći uživati u pozitivnoj atmosferi te pusiti glas sa svojom omiljenom klapom. Specijalni gost koncerta bit će Tedi Spalato koji je napravio glazbu za njihovu aktualnu pjesmu ''Cviće'', s kojom je klapa na festivalu Split 2014. osvojila i 2. nagradu stručnog žirija pa je za novi hit odmah snimljen i spot.

Ulaznice za koncert u Opatiji nalaze se u prodaji, a mogu se kupiti po cijeni od 70 kuna parter i 90 kuna VIP parter na sljedećim prodajnim mjestima u Rijeci: CD Shop Dandy, Robna kuća RI, IV. kat; Foto Revija (Užarska 28), Antikvarijat ex Libris (Riva Boduli 3b) te Festivalu Opatija (Zert bb, Opatija) i u New soundu (Trg maršala Tita 2, Matulji).

Za one koji će propustiti koncert u Opatiji klapa priprema niz nastupa na obali, ali i na kopnu sve do kraja mjeseca.

>>Tomislav Bralić: Rado bih pjevao na Eurosongu za Hrvatsku

 

Komentara 2

Avatar gecdra
gecdra
20:59 28.07.2014.

Mislim da bi za takvu glsazbu granica trebala bit u Karlobagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije