Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pulska arena

Spektakularnim nastupom Cariboua i Darksidea otvoren Dimensions festival

dimensions festival
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
28.08.2014.
u 14:28

Spektakularnim nastupom Nilsa Frahma, Caribuoa i elektro dvojca Darkside u pulskoj Areni započeo je sinoć treći po redu Dimensions festival...

Spektakularnim nastupom Nilsa Frahma, Caribuoa i elektro dvojca Darkside u pulskoj Areni započeo je sinoć treći po redu Dimensions festival. U čarobnoj atmosferi Arene započelo je novo izdanje festivala koji dovodi najsvježiju elektronsku glazbu, s preko 200 DJ-a iz cijelog svijeta.

Nakon otvorenja, Dimensions festival sljedeća četiri dana traje na tvrđavi Punta Christo gdje će se predstaviti najbolje od house, techno, funk, soul, drum and bass, glazbene scene, a lista uključuje izvođače kao što su Jon Hopkins, Roy Ayers, Moodymann, Warpaint, Theo Parrish, Juan Atkins, Robert Hood, Gilles Peterson, Metro Area, Nina Kraviz, Floating Points, Omar, Mala, Kode 9, Ben Klock i mnogi drugi sjajni umjetnici.

Otvorenje je bilo uživo i prenošeno preko svjetski poznatog Boiler Rooma putem live streama.

>>Caribou i Darkside otvaraju treći Dimensions festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije