Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Seksi novinarka konačno stigla na najljepše joj mjesto na svijetu

fani stipković
Foto: Instagram
1/16
28.07.2014.
u 17:14

Fani Stipković ovih dana odmara se u rodnoj Veloj Luci, nakon što je uživala u čarima Španjolske u kojoj posljednjih godinu dana radi i živi

Lijepa Fani Stipković uživa u čarima Španjolske u kojoj posljednjih godinu dana radi i živi.

– Ljeto mi je radno pa nemam puno vremena za odmaranje, ali vikendima volim skoknuti na neku lijepu lokaciju na španjolskoj obali – rekla nam je nedavno RTL-ova novinarka i voditeljica. Otići će i do svoje rodne Korčule jer se tamo u obiteljskom okruženju najbolje odmori.

Trening za liniju i um

Na fotografijama koje je Fani podijelila s obožavateljima na Facebooku pokazala je zavidnu liniju.

– Vježbam svaki dan, a ne odem li u teretanu, vježbam kod kuće. Vježbanje nije važno samo za ljepotu nego i za zdravlje i psihu – poručuje Fani. I naša je svjetski poznata manekenka Helena Šopar na odmoru. Od užurbanosti u svijetu mode i brojnih snimanja odmara se kod obitelji na Pagu.

>>Fani Stipković seksi na odmoru

>>Kako se provode poznati? Ljupka se daska, Perčin crta, a Nataša se čuva sunca

Komentara 3

Avatar film
film
17:43 28.07.2014.

....bila je sexi prije svih tih plastičnih operacija,sad izgleda kao pokojni michael jackson...

SW
swimm
19:57 28.07.2014.

sredila kljuku,čube,sise ,obraze i onda ovo zovete sexy ljepoticom....pa tko to plaća da se piskara svako malo o njoj i zbog cega

Avatar Perica1
Perica1
20:23 28.07.2014.

Zgodna je ali ni blizu kao Severina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije