Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ludilo na zrću

Seksi Ecija i Natali pokazale duge noge uz vruće Australke

Ecija i Natali
Foto: Mario Pavlović
1/14
01.08.2014.
u 13:34

Sestre Nervo su započele karijeru producirajući singlove za izvođače kao što su Ke$ha i Kylie Minogue,

Noa Beach Club je u svojem središnjem partyju sezone ugostio Nervo, čuvene australske sestre koje su u zadnje vrijeme poharale svjetske glazbene ljestvice.

Mim i Liv pale i žare najjačim svjetskim festivalima i arenama pa su znale kako zapaliti i Nou, koja je ionako poznata kao najzapaljiviji klub na Zrću, klub u kojem nema spavanja i u kojem zabava traje dvadeset i četiri sata na dan.

U njihovim su hitovima i remiksevima uživali Jole, Natali Dizdar, Ecija Ivušić i mnogi drugi ljubitelji dobrog zvuka i lude zabave.

Foto: Mario Pavlović

Sestre Nervo započele su karijeru producirajući singlove za izvođače kao što su Ke$ha i Kylie Minogue, remiksirajući za superzvijezde kao što su Katy Perry i Thirty Seconds to Mars te udružujući snage s Davidom Guettom na stvaranju velikog hita "When Love Takes Over", ovjenčanog Grammyjem.

Počele su izdavati i pod vlastitom etiketom, rame uz rame s Afrojackom, Steveom Aokijem i Nickyjem Romerom, nastupajući u brojnim arenama sjeverne Amerike na velikoj Femme Fatale turneji, zajedno s Britney Spears i Nicki Minaj. Danas nastupaju diljem svijeta, usput pronalazeći vrijeme za rad na novim materijalima.

Foto: Mario Pavlović

>>Seksepilna Ecija Ivušić odmara se u Veloj Luci

>>Cure se opet ljubakaju! Partijanje na Zrću jednostavno ne prestaje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije