Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEREOFOREST Festival @ Kalypso:

R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman i Deorro predvode Stereoforest festival - od nedjelje!

stereofest
Foto: PR FOTO
1/6
30.07.2015.
u 15:24

U sklopu festivala održat će se i zasebne programske poslastice: GOA - Garden of Art, Color Sensation i Arcadia Delight.

STEREOFOREST Festival prvi je festival koji organizira klub Kalypso i nosi prigodno ime. Kako je sada redizajnirani Kalypso integriran u šumsku okolinu, a odlikuje ga i najkvalitetniji sound sustav na plaži Zrće, ime Stereoforest upravo nalaže kako će ovo biti sjajan festival elektronskog zvuka u prirodnom, šumskom ambijentu.

Održat će se od 2. kolovoza do 6. kolovoza 2015. samo u klubu Kalypso na Zrću.

Headlineri festivala velika su svjetska imena kao R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Sam Feldt, Danny Wade, B Jones, a tu su i Joe 2 Shine i DJ Daisy poznati s domaće EDM scene, kao i resident DJ kluba Kalypso, sjajan Bronxwon...

U sklopu festivala održat će se i zasebne programske poslastice: GOA - Garden of Art, Color Sensation i Arcadia Delight. Riječ je o programsko scenskim spektaklima sa preko desetak artista na stageu.

Festival počinje u nedjelju 2. kolovoza nastupom globalno popularne nizozemske zvijezde - R3haba. R3hab je renomirano ime u području elektronske glazbe, kao producent i izvođač surađivao je s brojnim poznatim imenima iz svijeta glazbe kao što su Eva Simmons, Rita Ora, Calvin Harris i mnogi drugi. Najpopularniji hitovi kao što su "How We Party", "Unstoppable", "Tiger", "Burnin'", "Karate", "Samurai", "Phoenix", "Flashlight" i "Soundwawe", rasplesat će prepun Kalypso. 

U ponedjeljak, 3. kolovoza, kao i svaki ponedjeljak ove sezone, slijedi mističan spektakl vrhunske i senzualne scenografije naziva "GOA - Garden Of Art", na kojem će nastupiti švedski dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, uz prateći niz plesnih performansa od preko 12 artista ekstravagantnih kostima koji uključuje i vratolomije na visećem hula-hopu i svili, kao i vrući vatreni show.

>>Gola tijela, plamen i spektakularni kostimi na stageu kluba Kalypso!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije