Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od romantike

Fatalnog Šibenčanina ne zanima Njemica: 'Da sam htio, uzeo bih kontakt'

Par na mjesečini
Foto: Patrick Pleul/DPA/PIXSELL
19.08.2014.
u 16:23

Dobra vijest je da je 'fatalni Šibenčanin' pronađen, a loša je da nije zainteresiran.

Upoznala ga je na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split kad su sjedili jedno do drugoga, u srpnju ove godine i sad ga traži jer je među njima odmah "kliknulo". Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, oboje su se složili kako se žele ponovno vidjeti, piše ŠibenikIN. 

Portalu se javio Benjamin iz Njemačke koji ne zna zbog čega nisu razmijenili kontakte, vjeruje da je zanos možda razlog tome. Benjamin je susjed žene koja je susrela fatalnog Šibenčanina ljetos na letu. Odlučio joj je pomoći tako što je ispričao priču javno u nadi da će se ovaj javiti. 

– Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kći i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod – navodi Benjamin.

Iako uporan u želji da pronađe čovjeka koji ne izlazi iz glave njegove susjede, ne želi otkriti njezino ime i prezime, grad u Njemačkoj iz kojeg dolazi, datum leta i broj sjedala, kao ni druge detalje ove priče.

Traženi muškarac pronađen, ali...

Dobra vijest je da je "fatalni Šibenčanin" pronađen, a loša je da nije zainteresiran.

Prijatelji traženog muškarca zasuli su ga pozivima, a, kako je ispričala jedna njegova prijateljica, njemu je "puna kapa" cijele te priče.

– Rekao je da apsolutno ne želi kontaktirati s gospođom jer da je htio, izmijenili bi kontakte tada. Let je bio stvaran, čovjek postoji, pričali jesu i to je sve što je bilo. Zašto je njoj sad palo na pamet da joj se sviđa, ni njemu nije jasno – ispričala je za ŠibenikIN.

– On je uistinu jako šarmantan muškarac, ali i dosta skroman i povučen, i apsolutno mu ne odgovara što se ovime bave mediji –  dodala je i rekla kako on svoju privatnost ne želi dijeliti javno.

>> Mladenci sudbonosno ‘da’ izriču uz pomoć prevoditelja na plaži, jedrilici, otocima...

>> Romantika počinje nestajati nakon dolaska djeteta

Komentara 34

Avatar Idler 3
Idler 3
10:29 19.08.2014.

Šibenčan je očigledno ispustil ono glavno u priči - ženu...zato se nit ne javlja >;-))

AN
Antiša
11:01 19.08.2014.

Čovjek bi mogao imati problema s vlastitom ženom radi ovih gluposti...

Avatar Feniks
Feniks
10:57 19.08.2014.

A Šibenčanin već oženjen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije