Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena i Ivan

Pogledajte nove Miss i Mistera turizma Hrvatske!

miss turizma
Foto: Domagoj Biondić
1/18
14.07.2014.
u 12:03

U subotu navečer u ugodnom ambijentu Caffe Del Mara u sklopu Grand hotela Palazzo u Poreču, pred više od 2000 posjetitelja održalo se jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske...

U subotu navečer u ugodnom ambijentu Caffe Del Mara u sklopu Grand hotela Palazzo u Poreču, pred više od 2000 posjetitelja održalo se jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske. Nakon nekoliko izlazaka pred žiri novom Miss turizma Hrvatske 2014. proglašena je Jelena Katarina Kapa iz Trogira dok je Mister turizma Hrvatske za 2014. godinu Ivica Prižmić iz Splita. Voditelji finalne večeri izbora bili su Vlatka Pokos, koja je ujedno otpjevala i pjesmu 'Na dohvat ruke' te Boris Kosmač vlasnik licence.

Uz Vlatku Pokos za glazbeni dio večeri bili su zaduženi Alka Vuica, Bojan Jambrošić, 'The Answer', Leo te Zdenka Kovačiček, koja je oduševila publiku svojom interpretacijom i glazbenom izvedbom. Uz provjerene Hrvatske izvođače, veliko iznenađenje za sve posjetitelje bili su trubači iz Makedonije, koji su atmosferu na porečkoj rivi doveli do vrhunca. Pripreme finalistica i finalista u Poreču trajale su nekoliko dana, a tijekom svog boravka i aktivnosti u Poreču plijenili su pozornost građana i mnogobrojnih turista, snimajući atraktivne modne editorijale.

Najzabavniji dio priprema bio je posjet Aquaparku Istraland u kojem su svi finalisti uživali nakon svakodnevnih obaveza. Pobjednici izbora Miss i Mister Turizma Hrvatske 2014. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Panami odnosno u Ekvatorijalnoj Gvineji u Africi.

>>Naša misica odjenut će ovu nošnju na izboru za Miss turizma

Komentara 1

BR
brodludjaka
23:48 15.12.2014.

Gdje bi Kosmač bio nego tamo gdje su muškarci u gaćicama!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije