Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni provod

Pogledajte kako se uz egzotične plesačice partijalo na Garden of art partyu

Party
Foto: PR FOTO
1/21
26.08.2015.
u 12:31

Do zore se nije ni pomišljalo na spavanje. Odaziv publike na program pun egzotičnih plesačica, izvrsno građenih akrobata, dobre glazbe i publike spremne na dobru zabavu, bio je izvrstan

Nessun dorma. Nitko neće spavati.

Tako bismo mogli nazvati sva izdanja Garden of art partyja koji su svakog utorka protresli Culture club Revelin u Dubrovniku.

Do zore se nije ni pomišljalo na spavanje, odaziv publike na program pun egzotičnih plesačica, izvrsno građenih akrobata, dobre glazbe i publike spremne na dobru zabavu, bio je izvrstan.

Klub je bio pun i sinoć na zadnjem ovoljetnom izdanju GOA partyja, rasplesani su posjetitelji zajedno dočekali prvo sunce srijede.

Kreativni tim Revelina i Pro Eventuma ovog su ljeta od utorka napravili dan za ludi provod u klubu s liste sto najboljih na svijetu. Ipak, s velikim se uzbuđenjem očekuje još jedan nastup. Naime, sudeći prema prodaji ulaznica, klub će biti pun i u petak, 28. ovog mjeseca, na nastupu jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice, Paula Van Dyka.

>>Sonus Festival završio neprekidnim "Afterom" u Kalypsu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije