Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
macarena, lambada...

Ovi ljetni plesni hitovi istog će vas trena vratiti u prošlost

macarena
Foto: Youtube Screenshot
1/3
02.08.2015.
u 17:00

Ovo je ljeto kao stvoreno da se prisjetite nekih od najvećih ljetnih hitova koji, iako danas možda zvuče smiješno, i dalje imaju svoje čari

Sjećate li se Macarene, Las Ketchup song ili legendarnog hita ''Coco Jambo''. Ovo je ljeto kao stvoreno da se prisjetite nekih od najvećih ljetnih hitova koji danas možda zvuče smiješno, ali budimo iskreni – tko od nas nije bar jednom zaplesao uz Macarenu ili Lambadu?

Kaoma – Lambada

Legendarni ljetni hit pravi je evergreen uz koji plešu i bake i majke. Svira se na svadbama, a iako je na portugalskom, riječi znaju ama baš svi.

Los del Rio – Macarena

Ovaj španjolski dance hit grupe Los del Rio izdan je 1995. godine, a danas ima kultni status. Zarazne ritmove prate i svima dobro poznati plesni koraci.

Mr. President – Coco Jambo

Njemački dance sastav Mr. President 1994. godine poharao je svjetske glazbene ljestvice zaraznim singlom ''Coco Jambo''. Iako grupa nakon toga više nikad nije polučila takav uspjeh, ovaj ljetni hit danas pjevuše baš svi. O čemu pjesma zapravo pjeva? Koga briga..... 'Put me up, put me down......'

Las Ketchup – The Ketchup Song (Asereje)

Španjolska grupa Las Ketchup 2002. izdala je ovaj singl prije 13 godina te osvojila svijet zaraznim ritmom i obaveznom pratećom koreografijom. "The Ketchup Song" ("Aserejé") prodan je u 7 milijuna primjeraka, a prvi album ove grupe koje čine tri mlade Španjolke u čak 12 milijuna primjeraka.

Bürger Lars Dietrich feat. Stefan Raab – Sexy Ice

Iako možda nije toliko popularan poput gore navedenih pjesama, ostao je u uhu generacija koje su odrastale uz njemačke glazbene programe.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije