Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horoskopski znakovi na putovanju

Organizirana Djevica na put polazi nekoliko sati ranije, Blizanci i Ribe uvijek kasne

putovanje
Foto: Thinkstock
22.08.2014.
u 10:02

Lav uvijek želi ostaviti dojam na druge, a ništa drugačiji nije ni tijekom putovanja. Ponosni je vlasnik sportskog modela BMW-a i redovito pretječe sve koji mu se nađu na putu...

Ovan

Impulzivni Ovan nije od onih koji će strpljivo stajati u koloni na putu prema moru. U gužvi viče, galami, psuje i svima stvara stres pa se ne preporučuje suviše osjetljivim suputnicima. Obično ima sportski automobil ili motor i voli brzu vožnju, a najvažnije mu je da što prije stigne do odredišta.

Bik

Strpljivi i spori Bik jednako uživa u putovanju, kao i u samom ljetovanju. Nigdje mu se ne žuri i želi da sam proces putovanja bude ugodan pa sa sobom uvijek nosi mnogo hrane. Često umjesto autocestom ide starim putem, gdje uživa u krajoliku i posjećuje restorane koji nude domaću janjetinu.

Blizanci

Ovaj vrckavi vjetropir nikad se ne drži rasporeda pa redovito kreće na putovanje s nekoliko sati ili čak dana zakašnjenja. Ne voli ništa planirati i obožava improvizaciju pa često skrene s rute kako bi usput posjetio prijatelje koji ljetuju u blizini ili obišao gradić koji je neki bloger opisao kao in destinaciju.

Rak

Rak je promišljen i oprezan vozač koji ne voli brzu vožnju. Sigurnost mu je na prvom mjestu pa redovito ima veliki automobil u koji stane cijela obitelj i velika prtljaga. Obožava razgledavanje krajolika pa često potegne do Plitvica ili slapova Krke, ne mareći što će zbog toga kasnije doći na odredište.

Lav

Lav uvijek želi ostaviti dojam na druge, a ništa drugačiji nije ni tijekom putovanja. Ponosni je vlasnik sportskog modela BMW-a i redovito pretječe sve koji mu se nađu na putu. Ako zapadne u gužvu, ljuti se, viče i razgovara na mobitel tako glasno da ga čuju svi vozači u krugu od kilometra.

Djevica

Organizirana i pedantna Djevica na put polazi nekoliko sati ranije kako bi izbjegla gužvu i zastoje. Sa sobom za svaki slučaj nosi gomilu lijekova i medicinskih pomagala. Vozi polako i sigurno, a ako joj se nekim čudom dogodi da zapne u gužvi, nervira se i prebacuje krivicu na suvozače koji proklinju dan kad su pristali s Djevicom sjesti u automobil.

Vaga

Vagi je najvažnije da je sve oko nje lijepo i oku ugodno pa i automobile bira po istom kriteriju. Tijekom putovanja sa sobom nosi barem deset kovčega punih odjeće, cipela i kozmetike, od kojih na ljetovanju ne koristi niti polovicu. Kao vozač može biti opasna jer se često gleda u retrovizor i popravlja make-up.

Škorpion

Samozatajni Škorpion najradije putuje sam jer su mu svi drugi samo smetnja. Ako je već primoran s nekim dijeliti automobil, tijekom vožnje će vladati neugodna šutnja. Vozi brzo, no pazi na sigurnost. Redovito ide nekim zaobilaznim, samo njemu znanim putovima za koje se kune da su prečica, iako se po vremenu dolaska to ne bi reklo.  

Strijelac

Ovaj pustolov najradije se vozi u velikom kombiju i sa sobom vodi rodbinu, prijatelje i autostopere koje putem prima bez ikakvih predrasuda. Uživa upoznavati nove ljude, a u njegovu automobilu vlada opuštena i vesela atmosfera. Često se zapriča pa promaši skretanje, zbog čega na odredište stiže s nekoliko sati zakašnjenja.

Jarac

Tijekom putovanja Jarac najviše pazi na sigurnost. Prije polaska provjerava tlak u gumama, mijenja vodu i ulje, a na put kreće tek kad se uvjeri da sve štima i da su svi putnici vezani. Ne voli brzu vožnju i psuje na sve vozače koji ne poštuju zadanu brzinu. Vožnja s njim možda nije najzabavnija, no bez sumnje je najsigurnija.

Vodenjak

Društveni Vodenjak obožava putovanja i nove avanture. Tijekom vožnje u njegovu automobilu odvijaju se uzbudljive rasprave i diskusije, a sve to biva začinjeno smijehom i pjesmom. Ne voli se voziti sam pa će u automobil rado primiti neznanca ili autostopera. Najvažnije mu je da mu nije dosadno, a sve ostalo je sporedno.

Ribe

Neorganizirana Riba često kasni na put i redovito zaboravlja sa sobom ponijeti nešto od velike važnosti, poput novčanika ili punjača za mobitel. Tijekom vožnje polaže mnogo pažnje na ugođaj pa svi koji se s njom voze moraju slušati CD koji je ona odabrala. Voli česte pauze, koje koristi za pušenje ili pijenje kave.

>>Lavovima sve cvjeta u ljubavi, dok jarčeve očekuje prekovremeni rad

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:21 22.08.2014.

gluposti

MA
marcus56
11:25 22.08.2014.

Prestanite već jednom obmanjivati naivne ljude idejama kako na njih djeluju magične sile (koje ni vi sami ne možete racionalno objasniti) sukladno datumu njihova rođenja.

SA
SAKALAB
08:59 23.08.2014.

koja su ovo sr... a na prvoj strani VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije