Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranci o nama

Opet nas hvale: Ovo su najbolje turističke destinacije u Hrvatskoj

Dubrovnik,Korejci
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
09.07.2015.
u 14:40

Na prvom mjestu s najviše glasova našao se Dubrovnik, zatim NP Plitvice, Hvar, Split, Zadar, "ostalo", a zasad isti postotak glasova dijele Korčula i Rovinj

Gotovo da smo već i navikli da nas hvale, ali ove sezone Hrvatska je, po svemu sudeći, TOP turistička destinacija u svijetu.

Prepoznali su to i čitatelji Touropie, pretežito Amerikanci i Kanađani, koji su izabrali svoje TOP destinacije u Hrvatskoj i sastavili listu deset najboljih lokacija u Hrvatskoj koje je zaista potrebno posjetiti.

"Smještena na Balkanu, Hrvatska je postala jedna od TOP europskih turističkih destinacija nakon rata u kasnim 1990-ima.

Hrvatska "skriva" srednjovjekovne gradove i povijesne ruševine, ali ovu zemlju čine posebnom destinacijom upravo njezine prirodne ljepote poput Plitvičkih jezera, spektakularne jadranske obale i prekrasni otoci", navodi se u članku u kojem je prvo mjesto zauzeo Dubrovnik, zatim Hvar, NP Plitvice, Split, Rovinj, Zadar, Pula Korčula, Zagreb i NP Krka.

Autori članka opisali su po čemu su ove destinacije posebne i nezaobilazne pri posjetu Hrvatskoj, a na dnu članka čitatelji glasuju putem internetske forme. Dosad ih je to učinilo više od 2400.

Foto: Screenshot/Touropia.com

>>Najljepše plaže koje ne smijete propustiti ljetujete li u okolici Zadra i Šibenika

Komentara 1

DU
Deleted user
20:43 18.08.2017.

OBJAVITE FOTOGRAFIJE GRADOVA KOJE STE POSJETILI! Ako imate lijepe i zanimljive fotografije Hrvatskih gradova postavite ih kod nas, Hvala @ https://www.instagram.com/putovanjahrvatskom/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije