Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeg od svih

'Na odmoru 
se samo sunčam, jedem i spavam'

mila elegović
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/12
28.07.2014.
u 17:00

Glumica kaže da većinu dana provede na plaži, a uskoro će se zaputiti na neku udaljenu lokaciju i nada se da je tamo nitko neće prepoznati

Nakon cjelomjesečne turneje s predstavom "Istina" glumica Mila Elegović konačno je uspjela pobjeći na godišnji odmor, a mi smo je zatekli u Srimi, njezinoj prvoj stanici na kojoj će napuniti baterije.

Na plaži od jutra

– Iz Pule, gdje je na filmskom festivalu u konkurenciji bio i film "Zagreb Cappuccino" u kojem glumim, došla sam u Srimu na odmor k teti i sestrični. Tu je uvijek moja najbolja oaza mira. Kako sam s predstavom obišla pola Lijepe Naše, odmor mi je zaista bio potreban – kaže nam Mila.

Za opuštanje joj trebaju samo sunce i more pa, kad je na odmoru, većinu dana provede izležavajući se na plaži.

– Upijam sunčeve zrake u nadi da će mi napuniti baterije i zato sam na plaži već od deset ujutro. Većinu dana provedem sunčajući se i kupajući – kaže glumica. U Srimi uživa u tetošenju svoje obitelji i ne razmišlja previše o fizičkim aktivnostima.

– Ovdje samo jedem i spavam jer sam toliko iscrpljena – priznaje. Uskoro će se, kaže, zaputiti na neku udaljenu lokaciju gdje je nitko neće prepoznati.

– U kolovozu ću definitivno nestati u nepoznatom pravcu, negdje gdje nitko neće znati ni tko sam ni što sam – poručila je Mila. Kada se vrati s godišnjeg odmora, osim rada na predstavama čeka je i nastavak promocije glazbenog albuma "Kradljivica srca".

>>Mila Elegović predstavlja pjesmu 'Noina arka'

>>Mila Elegović predstavila svoju 'Kradljivicu srca'

>>Mila Elegović: Usred noći dobivam vruće sms-ove

Komentara 12

Avatar nijeminišta
nijeminišta
17:48 28.07.2014.

a kako bi je itko prepoznao? po čemu? u kojim je to dobrim filmovima glumila pa da se tako jako proslavila?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:15 29.07.2014.

Moze otici bilo gdje, I nitko je nece prepoznati. Bez ikakve rezerve. Samo tzv. novinari ce je prepoznati, ako im netko kaze gdje je, I da je "moraju" tamo primjetiti.U svakom drugom slucaju imat ce privilegiju odmoriti se potpuno nepoznata

Avatar noesiss
noesiss
20:46 28.07.2014.

Kao da ona paradira svake sezone na festivalu u Cannesu pa treba bjezat od publike. Nikad cula za ovu glumicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije