Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za ples

Lepa Brena pohrlila na Zrće s rukom u gipsu

lepa brena
Foto: Mario Pavlović
1/11
19.08.2014.
u 12:11

Lepa Brena u pratnji supruga Bobe Živojinovića posjetila je klub Noa

Još nije ni skinula gips s ruke, a Lepa Brena u pratnji supruga Bobe Živojinovića željna je zabave pa je pohrlila na najpoznatiju hrvatsku party destinaciju – Zrće.

Poznati par partijao je u klubu Noa, zajedno s djecom i društvom.

Lepa Brena, dobro raspoložena, bila je spremna za ples, smijeh i zabavu i pokazala kako je nedavna ozljeda nije nimalo usporila.

>>Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

>>Lepa Brena nakon niza nesreća: Netko me prokleo

>>Lepa Brena uz osmijeh poručila fanovima da uskoro skida gips

Foto: Mario Pavlović

Komentara 10

Avatar Feniks
Feniks
13:26 19.08.2014.

Ne piše koliko puta je išla na WC!

Avatar gecdra
gecdra
16:04 19.08.2014.

A di su ceca i arkan ?

SI
Sinatra
07:53 20.08.2014.

zašto dajete medijski prostor ovoj ženi? Kao prvo u vrijeme Domovinskog rata ona se jasno svrstala na stranu če.t.nika zabavljajući vojsku u če.tn.ič.koj uniformi a kasnije se vadila da je to uradila da bi spasila oca. Drugo, njen bizantijski istočni glazbeni izražaj nema nikakve veze sa Hrvatskom kulturom i sa onim što bi željeli biti. Njeni tekstovi navode mladež na fatalizam i bude najniži oblik emocija. Zemlja koju priželjkujemo sa nivoom kulture za kojeg se borimo je nespojiv sa ovakvom glazbom i indoktrinacijom mladih ljudi istom. Kultura je jemelj svakog naroda, pa tako i Hrvatskog. Iz kulture sve proistiće, pa tako i ekonomija kao posljedični rezultat zajedničkog napora ljudi. Uništavanjem kulture uništava se nacionalni indentitet, što uništava državu i ekonomiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije