Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ispunite 30 križaljki i osvojite čak 30 nagrada

Večernjakova enigmatika
Foto: VL
1/3
PR
Autor
PR članak
21.08.2014.
u 10:12

U petak 22. 8. donosimo 52 stranice čiste zabave uz 30 nagradnih križaljki za samo 3 kune uz Večernji list

Zbog velike potražnje za prethodnim dvama brojevima Večernjakove enigmatike, odlučili smo vam u petak 22. 8. predstaviti još jedan broj! Ovaj put, uz neviđeno obilje skandinavki, križaljki, talijanki, osmosmjerki, mozgalica, sudokua, drugih matematičkih zagonetki i viceva, donosimo i čak 30 nagradnih skandinavki koje donose i 30 nagrada.

Enigmatski časopis na 52 stranice s nekoliko stotina zagonetki možete naći na kiosku u petak za samo 3 kune uz Večernji list. Vrsni majstori enigmatike, koji svakodnevno Večernji list pune skandinavkama i zagonetkama, potrudili su se specijalno za Večernjakove čitatelje sastaviti nove, zanimljive i rješive zagonetke. Uz najbolje zagonetke, u Večernjakovoj enigmatici moći ćete naći i pregršt zanimljivosti i podataka koje možda do sada niste znali, ali i viceva koji će vas nasmijati. Pasionirani enigmati iz redakcije, koji su vidjeli novi Večernjakov enigmatski magazin u stvaranju, vjeruju da će i ostali čitatelji Večernjeg lista koji katkada vole ispuniti križaljku, riješiti sudoku, anagram ili neku drugu vrstu zagonetke, uživati više dana u ovom specijalnom Večernjakovu izdanju.

Uz zabavu, u novom broju Večernjakove enigmatike imate priliku osvojiti tablet, smartphone i još mnogo drugih nagrada.

U petak vas očekuje Večernjak iz snova. Uz redovno informativno i zanimljivo štivo, televizijski prilog Ekran, na kiosku vas očekuje i Večernjakova enigmatika – 52 stranice čiste zabave, razbibrige i opuštanja za ljetne dane s puno nagrada.

Potražite na svim kioscima u petak 22. 8. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna!

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?