Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
invazija na jadran

I Schweinsteiger stigao u Dubrovnik. Gradonačelniku Vlahušiću poklonio dres

 Bastian Schweinsteiger
Foto: Ured gradonačelnika Dubrovnika/PIXSELL
1/17
25.07.2014.
u 17:38

Sastanku su se pridružili i Anica i Robert Kovač, a do kada njemački reprezentativac ostaje, ne zna se

Njemački nogometni reprezentativac Bastian Schweinsteiger danas popodne, na poziv gradonačelnika Andre Vlahušića, stigao je u Dubrovnik zajedno s djevojkom Sarom Brandner.

Posjetio je Vlahušića i uručio mu dres njemačkog kluba Bayern Münchena sa svojim imenom. Sastanku su se pridružili i Anica i Robert Kovač, a do kada njemački reprezentativac ostaje, ne zna se.

>>Neuer uživa u Hrvatskoj: Okružio se djevojkama u Brelima!

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Komentara 12

RU
Rukizuki
22:54 25.07.2014.

Storga, nama cijeli svijet hrli u našu prekrasnu Hrvatsku.nije potrebno da drugima platimo da nam dodju.nije to kao u vas u pašaluku. Nada vama ljudi nebi došla cak da im platite. I nemaš Bog zna što vidit kod vas. Da se ne lazemo

LU
Lucina
17:54 25.07.2014.

a ja mislio da je Vlahusicu odsviralo a on ne!

Avatar Idler 3
Idler 3
18:06 25.07.2014.

Nadam se sam kak sad nebu i on poklanjal nekom drugom gostu taj dres ko naš pametni gradonačelnik kad je svojevremeno Usainu Boltu poklonil dres Reala !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije