Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Strijelci su u potrazi za nedostižnom ljubavi, a Ribe će profitirati u uslužnim djelatnostima

Par
Foto: Thinkstock
04.08.2014.
u 07:30

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Ribe, Strijelac, Lav

OVAN

LJUBAV: Još uvijek ćete svako malo biti u iskušenju da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Krajem tjedna počinju malo bolji ljubavni dani, ali i dalje postoji mogućnost provokacija. KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla putovati preko granice.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poboljšanje zdravlja i kondicije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

BIK

LJUBAV: Nastavit ćete se snalaziti kako znate i umijete. Jedan dan bit će sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Vrijeme s voljenom osobom provedite u ljubavi.

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s veseljem, jer je on dobar. Ono što se pokrenulo, nastavit će se razvijati dalje i to na stabilan i sustavan način. Na vama je da se prilagodite najbolje što znate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pustite neka vas vodi intuicija.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANAC

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Većinu tjedna bit ćete sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Oni koji su još sami neka više razgovaraju s ljudima iz bliže okoline. Tu ih čeka jedna simpatija.

KARIJERA: Vaši suradnici ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašoj karijeri. Vjerojatno će se odlučivati o nečem što će imati utjecaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje o čijem značaju još niste svjesni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite korak po korak.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Izgledat će kao da vas je prethodno dobro vrijeme razmazilo, pa sad i najmanju frustraciju doživljavate kao dramu. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Ne dajte se iskušenjima. Dobro ste.

KARIJERA: Intenzivirat će se teme poput financija ili liste prioriteta u poslovanju. Neke firme možda će postavljati nova pravila u tom području. Morat ćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan suradnik. Moguće je i da će se mjeriti vaša postignuća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pobjeđujete u borbi.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Još vam se čini kao da nije pravo vrijeme za ljubav. Niste u pravu, počinju vam se otvarati sve bolje ljubavne prilike. Samo vi sami možete sebe zaustaviti. Zato će i ljubav ovisiti o vama. Zanemarite blokade i krenite.

KARIJERA: Dvojit ćete uzeti stvari u svoje ruke ili pustiti drugima da vode cijelu stvar. Ovaj put možete povući smjelije poteze jer će sve ono što radite, uz uvjet da ne forsirate, uglavnom dati ploda. Znači, idite polako i organizirano.

ZDRAVLJE&SAVJET: Samo nastavite, ali se i odmarajte.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Napokon će između vas i voljene osobe doći do opuštenosti kojoj ste težili, Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše osobno neraspoloženje dolazit će iz drugih područja života pa to zanemarite.

KARIJERA: Mnogo posla je pred vama, a za to treba i mnogo energije. Možda će vam katkad nedostajati inspiracije ili motivacije za sve što treba odraditi. Zato je važno da se još bolje pozabavite samim područjem rada kojim se bavite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odbacite pritiske i naspavajte se.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VAGA

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Opuštenost ili ravnodušnost će vladati u vašim osobnim odnosima. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Povremeno ćete također biti skloni povlačenju i skrivanju emocija, ali to će biti prolazno.

KARIJERA: Stara izreka da ako od života dobijete limun, vi od njega napravite limunadu, vrijedit će i ovaj put. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu te primijeniti spomenuto pravilo. To što će sve to u sebi nositi i crtu utješne kategorije nije ni važno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Snaga je u vama.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Zavodljivost i erotičnost bit će vam glavna obilježja i kriteriji kojim ćete se rukovoditi u osobnom životu ovih dana. Možda ćete voljenoj osobi čak ići i na živce, jer kad ona poželi malo mira, vi biste navalili. Budite malo suzdržaniji.

KARIJERA: Malo više truda pokazat ćete u poslovima gdje se treba pokazati kreativnost ili tamo gdje postoji publika. U djelatnostima iz sjene, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svjesni da se i tim putem može stići daleko.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potražite humoristične sadržaje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Vjerojatno ćete razmišljati o zagonetnoj ljubavi ili osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Uglavnom ćete igrati na šarm i neobaveznost, ali će se ispod toga kriti nešto drugo. Željet ćete idealnu, duboku ljubav. Onu koju ne možete dosegnuti.

KARIJERA: Počinje vaših pet minuta kad ćete zaista moći pokazati što sve znate. Zato zaboravite na bilo kakvu lažnu skromnost, sjetite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom prezentirajte svoje sposobnosti. Bit ćete uspješni i učinkoviti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Otvorite se za ono što dolazi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Čak i ako niste baš najzadovoljniji, nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvaćati i još više željeti u svom društvu. Vjerojatno ćete imati i mnogo udvarača, a to što vas neće ispunjavati, manji je problem. Popularni ste.

KARIJERA: Koliko ste dugo maštali o nekim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umijeće ili znanje. Vjerojatno će se povećati vaš utjecaj na druge u poslu, ali i obratno. Bit će to zanimljiva razmjena iskustava.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će uzbudljivih snova ili nesanice.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama postat će svjesni koliko su male i naizgled neatraktivne stvari važne u privatnom životu. Bit će to dobro. Uživat će zrelije i diskretnije. Samci će izlaziti bez velikih ljubavnih ambicija.

KARIJERA: Volite rad s ljudima, ali ovih dana cijenite prije svega poslove koji su stabilni. Sigurnost je tema o kojoj ćete rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerit ćete prema spomenutom kriteriju. Bit će to korak naprijed.

ZDRAVLJE&SAVJET: Otkrijte koji bi vas hobi veselio.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Oni koji su već u vezama gledat će da učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradit će još neka mala pravila i postaviti stabilnije kriterije međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im ni biti loše.

KARIJERA: Vjerojatno ćete jako prosperirati u uslužnim djelatnostima. Neki će dosegnuti rješenja koja su dugo bila nemoguća. Bit ćete zadovoljni i materijalnim postignućima, ali svijet ideja i dalje će vam biti izazov kojem ne možete odoljeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Slijedite intuiciju.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
07:42 04.08.2014.

Volim ove što sve znaju ali samo ne mogu da shvatim kako nikada ne prognoziraju koja je dobitna kombinacija lota ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije