Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOA

Gola tijela, plamen i spektakularni kostimi na stageu kluba Kalypso!

kalypso
Foto: Bruno Zlomislić
1/20
29.07.2015.
u 18:43

Gola tijela, atraktivan muško-ženski fire show performance, spektakularni kostimi plesačica i sjajna future house glazba, mamila su poglede i vriskove čitavog kluba.

Klub Kalypso na Zrću i dalje plijeni pozornost čitave plaže Zrće. Treća po redu, "GOA - Garden of Art", opet je oduševila sve posjetitelje. Riječ je o sadržajem bogatom programskom spektaklu mistične senzualne tematike i aktualne future house glazbe

Nastupila je sjajna resident DJ-ica planetarno popularnog kluba Pacha Ibiza, B. Jones, a uz nju je čitava bina bila prepuna performera koji su oduševljavali publiku.

Gola tijela, atraktivan muško-ženski fire show performance, spektakularni kostimi plesačica i sjajna future house glazba, mamila su poglede i vriskove čitavog kluba. Nakon odlične B. Jones, DJ pult je preuzeo Bronxwon, resident DJ kluba Kalypso i održao publiku rasplesanu do ranih jutarnjih sati.

Sljedeća "GOA - Garden of Art" na programu je u ponedjeljak 3. kolovoza u sklopu Stereoforest festivala i na istoj će nastupiti švedski house dvojac Dimitri Vangelis & Wyman.  

>>DJ ANTOINE u nedjelju donosi ritmove St. Tropeza u Kalypso na Zrću!

>>Započeo Fresh Island festival! "Nulti dan" uz DJ zvijezde festivala oduševio Kalypso!

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MarkoKosmicki
08:30 30.07.2015.

sodoma i gomora ,strasno koliko je sotona primamljiv dobro nam i je ali O n dolazi:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije