Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristupačna i raspoložena

Najbolja svjetska tenisačica odala se hedonizmu u Istri

Foto: Instagram
1/11
20.07.2014.
u 21:27

Najbolja tenisačica svijeta odmara se u Novigradu

Da se Sereni Williams svidjelo u Istri govore i fotografije koje je Večernji list ekskluzivno pribavio od hotela Nautica u Novigradu koji je bio mjesto na kojem se slavna tenisačica opuštala.

Naime, u predahu između svakodnevnih odlazaka u trim kabinet u Poreč te treninga na terenima Stella Marisa Serena se opuštala plovidbom uz sjevernu istarsku obalu.

Na svega pet minuta hoda od prekrasnog apartmana-kuće u kojem je odsjela nalazi se novigradska marinu i hotel Nautica koji je bio njezina istarska baza za opuštanje.

Foto: VLm

Domaćini iz marine i hotela su se potrudili da ugode tenisačici za koju su rekli kako im je posebno draga gošća te kako nije imala nikakvih posebnih prohtjeva, pozdravila se sa svima i spremno pozirala. Vrlo je skromnog apetita, pazi na liniju,a jedino što je jela bilo je voće. Odjenula se ležerno i sportski te je na 'vruće' hlačice od svijetlog trapera odjenula top s printom leoparda, a kosu je raspustila.

Očevici tvrde da je bila vrlo opuštena i sjajno raspoložena te da su joj dojmovi iz Istre odlični.

>>Serena Williams nakon napornog treninga uživala u trgovini slatkiša u Novigradu

>>Serena Williams na odmoru: Jako je ljubazna i jednostavna

Komentara 1

US
USA
22:33 20.07.2014.

Prava cura i velika sportasica. Uzivam gledati njen mackasti, usporeni hod prije servisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije