Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Dok je nježnom Raku odlazak na plažu duhovno iskustvo, Lav se prešetava u oskudnom kupaćem

Plaža
Foto: Shutterstock
01.08.2014.
u 09:45

Evo kako se znakovi zabavljaju na plaži!

Ovan

Za Ovna nema ljenčarenja. Nije od onih koji će opušteno ležati na plaži i upijati zrake sunca. Prvi je kad treba zaigrati picigin ili odbojku na pijesku, a rado će se okušati i u nekim ekstremnijim sportovima. Ljeto bez akcije za njega je promašeno pa će se okušati u skijanju na vodi, ronjenju ili skakanju s velikih visina.

Bik

Bik uživa u ljenčarenju i opuštanju pa će dani provedeni na plaži za njega biti poseban doživljaj. Za sobom će ponijeti gomilu hrane, sendviča, pašteta i pokoju voćku pa će s užitkom svako malo uživati u slasnom zalogaju. Najdraži dio boravka na plaži, uz opušteno plivanje, mu je kupnja sladoleda na obližnjem štandu.

Blizanci

Nemirni Blizanac ne može dugo biti na jednom mjestu. Malo će se sunčati, malo će plivati, a nakon toga će šetati plažom u potrazi za uzbuđenjem. Nakon što upozna zanimljive ljude, objavit će zajednički selfie na Facebooku. Želi da svi znaju kako se ludo zabavlja pa redovito objavljuje svaki korak na društvenim mrežama.

Rak

Nježni Rak voli more i morsko okruženje više od ičeg pa je za njega boravak na plaži duhovno iskustvo. U moru može biti satima, uživajući u plivanju, brčkanju ili plutanju, a nije mu mrsko ni igranje picigina. Najsretniji je kad je okružen djecom i partnerom i kad se svi zajedno zabavljaju na plaži.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Lav

Ponosni Lav želi biti viđen pa redovito zalazi na najatraktivnije plaže. Boravak na plaži koristi kao priliku da pokazuje svoje preplanulo i skladno građeno tijelo pa se stalno prešetava u oskudnom kupaćem kostimu, plijeneći poglede zadivljene okoline. Kad ne zavodi savršenim oblinama, uživa u sunčanju, jer želi svoj ten dovesti do savršenstva.

Djevica

Oprezna Djevica prije odlaska na plažu maže se kremom sa najvišim zaštitnim faktorom, a nabavila je i najveći šešir te velike sunčane naočale. Sa sobom nosi pravu malu apoteku u slučaju glavobolje, sunčanice ili uboda ježinca. Plivanje je opušta, no najviše uživa boraviti u hladu u društvu dobre knjige ili križaljke.

Vaga

Prekrasna Vaga koristi svaki slobodan trenutak za sunčanje i upijanje sunčevih zraka. Želi biti lijepa i preplanula pa šutke podnosi i najveću vrućinu u svrhu postizanja savršenog izgleda. Nije previše aktivna i ne voli sportove pa trenutke koje ne provodi u sunčanju, provodi opuštajući se u razvikanom lounge baru na plaži.

Škorpion

Ovaj pustinjak ne voli natrpane javne plaže pa redovito bježi u osamljeni kutak. Najsretniji je kad pronađe mirnu i tihu uvalu na kojoj će se u miru opustiti, bez vike i galame glasnih turista. Plivanje i boravak u moru ga opuštaju i vraćaju mu energiju, no sunčanje mu nije omiljena aktivnost. U debeloj hladovini uživa u čitanju ili se igra na tabletu.

Strijelac

Ova pustolov i vjetropir rođen je za akciju pa boravak na plaži redovito spaja sa sportskim aktivnostima. Okušat će se u svakom sadržaju koji se nudi pa će se spuštati vodenim toboganom, roniti ili se okušati u skokovima u vodu, no najdraži će mu biti podvodni ribolov. Voli jedrenje ili vožnju brodicom, kojima otkriva nove morske uvale.

Jarac

Mrzovoljnog Jarca teško je zamisliti kako se kupa i sunča na javnoj plaži, okružen glasnim turistima. Ako već kreće na plažu, redovito bira udaljena i mirna odredišta na kojima će se moći opustiti. Plivat će ne toliko zbog užitka, koliko zbog zdravlja, no vrijeme će najradije provoditi u debeloj hladovini.

Vodenjak

Vodenjak ne voli nužno kupanje i sunčanje, koliko popratne zabavne aktivnosti koje ljeto nudi. Okušat će se u svim sadržajima, upisati se na tečaj ronjenja, naučit će surfati ili će voziti pedaline, a posebno dragocjena bit će poznanstva koja tim putem sklopi. Ljetovanje redovito pamti po uzbuđenju i ljudima koji su prošli kroz njegov život.

Ribe

Poput svih vodenih znakova, i Riba ima posebnu vezu s morem. Provodi sate kupajući se u moru, čime se opušta i puni baterije. Voli se sunčati i ljenčariti na plaži, a najsretnija je kad je sama ili eventualno u intimnom krugu ljudi. Poseban joj je užitak sjediti u kafiću na plaži, ispijati koktele i opušteno promatrati zgodne prolaznike u kupaćim kostimima.

>>Ovan će zavesti lavicu. Doznajte s kim ćete vi ovog ljeta doživjeti avanturu

>>Evo kako zavesti horoskopske znakove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije