Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
džet-set meka slavnih

Zbog fotografija Ivanke Trump svjetski mediji očarani Hrvatskom

Ivanka Trump
Foto: Instagram
1/4
16.08.2016.
u 10:43

Moćna žena Wendi Murdoch, koja je navodno ljubovala s Tonyjem Blairom, Bono Vox, Nicole Scherzinger...svi su tu i reklamiraju nas

The Daily Mail, The Sun, People samo je dio svjetskih medija koji Hrvatsku oslovljavaju kao novu džet-set ljetnu destinaciju, a sve to zahvaljujemo celebrityjima koji preko društvenih mreža šalju razglednice s Jadrana i dive se njegovoj ljepoti. Svi američki i britanski mediji prenose kako na našoj obali gušta Ivanka Trump i to ilustriraju fotografijom na kojoj Ivanka u društvu svoje moćne prijateljice Wendi Deng Murdoch razgledava Dubrovnik.

Kći Donalda Trumpa i bivša supruga medijskog mogula i milijardera Ruperta Murdocha dugo su prijateljice i Ivanka ističe kako joj u poslu pomažu Wendini savjeti jer nakon svake kave s njom ima desetke novih poslovnih kontakata i planova. Wendi je iskustvo u medijskom biznisu počela graditi u Foxu i u Murdochovom News Corporationu, a tada je sklopila prijateljstva s najmoćnijim ljudima svijeta. Navodno je slaba na političare pa se pisalo kako se od Murdocha rastala zbog veze s bivšim britanskim premijerom Tonyjem Blairom.

Prije četiri mjeseca The Guardian i The Mirror spajali su je i s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom tvrdeći kako ih je upoznao zajednički prijatelj Roman Abramovič, a par vezu zasad nije potvrdio. Zanimanje The Suna i Daily Maila za Hrvatsku potaknula je i Nicole Scherzinger.

Bivša pjevačica Pussycat Dolls podijelila je na Instagramu fotografije s krstarenja Jadranom, na kojem su joj se pridružili i članovi popularnog hip hop sastava Black Eyed Peas. Napisala je kako se ne može nagledati i načuditi ljepoti naše zemlje. Veliku reklamu za Hrvatsku, točnije Cavtat, napravio je i Bono Vox, vođa U2.

Njegova šetnja cavtatskom rivom trajala je satima jer su ga na svakom koraku zaustavljali obožavatelji i molili za potpise i fotografije koje su kasnije završile u najtiražnijim svjetskim novinama. 

>>Jahta na kojoj plovi Ivanka Trump ima 82 sobe i teren za košarku

Komentara 8

Avatar unfeeling
unfeeling
12:05 16.08.2016.

Otkad se to u Hrvata piše džet-set?

ET
en-ten-tini
12:55 16.08.2016.

zbog ljepota Hrvatske ljudi su očarani, dok su prepoznatljivi pojedinci samo prolaznost u toj ljepoti

DU
Deleted user
14:09 16.08.2016.

"izazvala je pažnju svjetskih medija"....ahahaaaa. nes ti jakih "svjetskih medija"..."addicting info" "people.com" "daily news" "the hill"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije