Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na Zrinjevcu

U glazbeno-scenskom spektaklu Jacques Houdek i Ištvan Varga raspjevali i rasplesali mnogobrojne posjetitelje

Ljeto na Zrinjevcu
Foto: PR
1/16
25.07.2016.
u 11:22

Ovaj jedinstveni program u srcu Zagreba svakoga nas dana ugodno iznenađuje, a što se više bližimo kraju, program postaje sve bolji i bogatiji

U sklopu Ljeta na Zrinjevcu, ovaj vikend bio je rezerviran za glazbeno-scenski spektakl u kojem su sudjelovali Porinom nagrađen Jacques Houdek i slavni plesač Ištvan Varga.

Houdek je najprije oduševio mnogobrojne posjetitelje koji su zajedno s njim pjevali najveće hitove puna dva sata!

Zatim je Ištvan Varga, višestruko nagrađivani plesač i pobjednik Plesa sa zvijezdama, rasplesao Zagrepčane i uveo ih u magiju disco-fox ritmova.

Ovaj jedinstveni program u srcu Zagreba svakoga nas dana ugodno iznenađuje, a što se više bližimo kraju, program postaje sve bolji i bogatiji.

I ovaj tjedan organizatori su priredili mnoštvo zanimljivih događaja, a koji nas slavni gost ove subote očekuje na pozornici, možete samo nagađati. Dobro razmislite, jer šećer uvijek dolazi na kraju.

>> Zagreb čitav život sanja o Ljetu na Zrinjevcu

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:06 26.07.2016.

znaci zeljko hudek (provincijalac iz velikogoricke regije) je u stanju u Zagrebu napraviti spektakl? Tuzno, tuzno.....

SO
sohnahoakasaa
16:06 25.07.2016.

Sve od Žaka, sve oko Žaka i sam Žak je spektakl. Bravo........A umijeće 'zanata', Božji dar kojeg je svjestan je onda i dar svima nama. Nesebično ga dijeli i baš super....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije