Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata trenerica fitnessa

Izazovna Amerikanka pokazala 'pozadinu' u Dubrovniku i postala hit

Katya Elise Henry
Foto: Instagram/Katya Elise Henry
1/7
28.07.2016.
u 14:00

Izazovna Amerikanka pratitelje na Instagramu okuplja provokativnim fotografijama, a sve ih se više pita gdje se nalaze lijepe destinacije sa slika

Prvo Anna Gabriella, a sada se i Katya Elise Henry poslužila atraktivnim izgledom i pozornost je skrenula na Dubrovnik. 

Stražnjica ove trenerice fitnessa i modela proglašena je jednom od najljepših na svijetu, a svoje tijelo ponosno pokazuje na društvenim mrežama. U nedavnom posjetu Dubrovniku u prvi plan stavila je svoju stražnjicu i napisala da uživa u Jadranu. 

Izazovna Amerikanka pratitelje na Instagramu okuplja provokativnim fotografijama, a sve ih se više pita gdje se nalaze lijepe destinacije sa slika.

 

goodnight Croatia 🌜🌛

A photo posted by Katya Elise Henry (@katyaelisehenry) on

 

 

 

>> Ovo je atraktivna Novozelanđanka koja je selfiejem izreklamirala Dubrovnik

Ključne riječi

Komentara 11

OK
okvarbudovič
16:15 28.07.2016.

ima rit ko velebit

Avatar Peterančan
Peterančan
16:38 28.07.2016.

Ovo je baš nepravda, ima tak lepih ritica, kak ova, a ima guzica u stilu zorangutan, becna, bljakblaupunkt.... A takvih je puuuno više, na žalost svih Hrvata. Pa mesto da mi nju - oni nas!

PR
pricalica
16:38 28.07.2016.

Ovakva rit, je pravi hit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije