Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliske prijateljice

Bivša supruga medijskog mogula u društvu Ivanke Trump uživa u Dubrovniku

wendi deng murdoch
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
14.08.2016.
u 21:38

Ivanka Trump je boravak u Dubrovniku sa svojom prijateljicom obilježila i fotografijom na Instagramu

Ivanka Trump, kći predsjedničkog kandidata na izborima u SAD-u Donalda Trumpa, sa suprugom Jaredom Kushnerom uživa u odmoru na jadranskoj obali na luksuznoj jahti Rising Sun.

Ivanki društvo pravi i prijateljica Wendi Deng Murdoch, bivša supruga medijskog mogula, milijardera Ruperta Murdocha.

Wendi Deng je tako sa svojom prijateljicom Ivankom i njezinim suprugom uživala u razgledavanju Dubrovnika. Wendi Deng Murdoch se od medijskog mogula rastala 2013. godine.

Ivanka Trump je boravak u Dubrovniku sa svojom prijateljicom obilježila i fotografijom na Instagramu.

 

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

Fotografiju objavljuje Ivanka Trump (@ivankatrump)

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:13 15.08.2016.

ovo je u amerskim novinama prikazano jos jedan dokaz da je Trump Putinov "mandzurijski kandidat", jer se Putin navodno pali na Murdochovu bivsu. Samo dio stalnog pranja mozga amerskih medija protiv Trumpa, koje dolazi do hrvatskih medija u svom pred-kuhanomm prevedenom izdanju. http://www.nydailynews.com/news/politics/ivanka-trump-spends-day-croatia-vacay-wendi-deng-murdoch-article-1.2751749 Inace, nesto sto bi spadalo izvan ove rubrike, ali dobro je to bilo gdje reci: Trumpove bombasticne izjave su jos uvijek prevelika opasnost za ustaljene prakse iskoristavanja miliona skrsenih ilegalaca (koje trebaju, ali ih ne zele legalizirati, jer ih je lakse kontrolirati kad su u strahu, sto zeli Clinton), ili poput namjere da smanji vojnu industriju I ratove (Clinton zeli ratove, gdje je vec pocela barem cetiri tekuca), dok ga za raspirivanje mrznje prema muslimanima optuzuju isti oni koji su razorili barem sest muslimanskih zemalja s nekoliko miliona mrtvih (I republikanci I demokrati). I, Clinton I Obama administracija jesu pet godina gradili (novci, oruzje, ljudi)do tada potpuno zanemariv ISIL, sto je svetogrde reci u SAD. Ali, to necete cuti ili citati u hrvatskim medijima

AM
Axis Mundi
19:37 15.08.2016.

dam se kladit' da ih nitko živ ne bi prepoznao ovako u šetnji, da nemaju "dojavu" u Gradu tj. da ne prate dolaske jahti i kruzera.

Avatar sanja_meyer
sanja_meyer
07:42 15.08.2016.

Dosta više,dan za danom Ivana T. ovo Ivana T. ono.pa kaj vam plaća da toliko pišete o njoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije