Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troši tko ima

Real u momčad uložio 559,35 mil., a Atletico 166,21 mil. eura

Diego Simeone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
28.05.2016.
u 11:15

Real je u ovu momčad uložio 559,35 milijuna eura, a Atletico samo 166,21 milijuna eura

Razlika između Atletica i Reala ili Barcelone je u 400 milijuna eura u proračunu, ali proračun se ne gleda kada sudac označi početak utakmice - jednom je istaknuo Atleticov trener Diego Simeone, piše Goal.

Izbacio je Simeoneov Atletico ove sezone već Barcelonu u Ligi prvaka, no sada im još jedan teškaš stoji na putu do prvog naslova u Ligi prvaka.

Naime, Real je u ovu momčad uložio 559,35 milijuna eura, a Atletico samo 166,21 milijuna eura. Zapravo, samo su Cristiano Ronaldo i Bale stajali gotovo 30 milijuna više nego cijeli Atletico.

Gledajući finale prije dvije godine, samo je šest istih igrača u Atleticu, dok je u Realu u odnosu na Lisabon tu čak 13 poznatih lica.

>>Sretno! Luka, vrati nam se opet kao europski prvak!

Komentara 4

KU
kupatilo
14:17 28.05.2016.

Da partija nalozila da Pancev Prosinecki Mihajlovic Mihatovic Savicevic dojdu badava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije