Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUŠTENO UOČI BAYERNA

Pogledajte kako je Pepe 'ponizio' Marcela i nasmijao Luku i društvo

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
23.04.2014.
u 10:42

Opuštali su igrači Reala igrajući popularnu 'ševu', a pravo 'poniženje' doživio je Marcelo, kojem je Pepe u vrlo kratkom roku uspio dvaput provući loptu kroz noge.

Nogometaši Reala prilično su se zabavljali na posljednjem treningu uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna. Opuštali su igrači 'kraljevskog kluba' igrajući popularnu 'ševu', a pravo 'poniženje' doživio je Brazilac Marcelo, kojem je Portugalac Pepe u vrlo kratkom roku uspio dvaput provući loptu kroz noge.

Bio je to dovoljan razlog da većina igrača prasne u smijeh, a neki od njih počeli su se valjali i po podu.

Uostalom, kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

 

>> Ancelotti: Odluka o nastupu Ronalda na dan utakmice

Komentara 2

SE
sestrićna
11:13 23.04.2014.

ovo sam radio svaki dan na trenizima pa nije bilo ništa spektakularno,,ne kužim zašto netko ko' je vidio loptu na tv piše o nogometu :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije