Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO MU TO TREBA

Pepe na stupu srama: Lineker ga izvrijeđao, a sudac sjajno reagirao na katastrofalnu glumu

Pepe
Foto: Reuters
1/7
29.05.2016.
u 11:46

Felipe Luis u drugom poluvremenu lagano ga je dodirnuo po obrazu, a Pepe se teatralno krenuo valjati po terenu...

Branič Reala Pepe jučer je u finalu Lige prvaka katastrofalnom glumom pokušao iznutiti isključenje igrača Atletica, no dočekao ga je samo podsmijeh navijača.

Felipe Luis u drugom poluvremenu lagano ga je dodirnuo po obrazu, a Pepe se teatralno krenuo valjati po terenu. Istu je stvar napravio i kada ga je dodirnuo CarrascoSudac Mark Clattenburg svojom je reakcijom jasno pokazao što misli o ovoj lošoj glumi.

A najglasniji u osudi Pepa bio je legendarni Gary Lineker koji je danas komentator na BBC-ju. 

"Pepe je takav seronja", poručio je Lineker na Twitteru.

>> Luka je pravi kralj! Još ćemo dugo čekati takvog igrača...

Komentara 14

TR
truba
12:52 29.05.2016.

Smeće kao da je u kazalištu a ne na travnjaku.Kod onoliko kamera na terenu i oko njega,moras bit tenkre da radis takve stvari.Uefa i fifa takve stvari trebaju pocet naknadno kažnjavat i to rigorozno. Video nadzor,bolje ona dva sudca stavit da gledaju snimke duela i dojavljuju sudcu nego da stoje iza gola,svejedno nista ne vide.

OR
<orlando>
12:36 29.05.2016.

Za onaku glumu moraju se dijeliti kartoni.

OR
<orlando>
12:35 29.05.2016.

Za onaku glumu moraju se dijeliti kartoni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije