Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI VEZNJAK

Kovačić o odlasku iz Reala: Sve je moguće, zaljubljen sam u Milano

Kovačić Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
29.05.2016.
u 13:46

- Jedan sam od najmlađih igrača u momčad, bio sam na tribinama, a samo se računa da smo osvojili Ligu prvaka i da smo svi sretni - rekao je Kovačić

Mateo Kovačić protiv Atletica u finalu Lige prvaka nije se našao ni na klupi. Ne čudi stoga da se sve glasnije priča da će spakirati kofere i napustiti Real Madrid.

- Jedan sam od najmlađih igrača u momčad, bio sam na tribinama, a samo se računa da smo osvojili Ligu prvaka i da smo svi sretni - rekao je Kovačić za FCInternews.it, a prenosi Goal.

- Bila je ovo vrlo teška sezona. Bio sam razočaran kada sam napuštao Inter, a Real je sjajna momčad. Stigao sam jako mlad, ali stekao sam mnogo iskustva i vidio mnoge stvari. Znao sam da će biti poteškoća, ali sada sam fokusiran na Euro.

Progovorio je i o mogućem povratku u Italiju.

- Kao što sam rekao, naslov je najvažniji. Slijedi Euro, a imam petogodišnji ugovor. No, i dalje sam zaljubljen u Milano, prekrasan grad. Igrao sam u velikom klubu kao što je Inter, proveo tu prekrasne dvije i pol godine, ali danas sam igrač Reala - rekao je Kovačić pa dodao:

- Ako Milan pozove? Ne razmišljam o drugim momčadima. Sve je moguće, ali ne razmišljam o tome.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije