Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je na tribini

Mateo Kovačić: Ne razmišljam o odlasku iz Real Madrida

Real Madrid
Foto: Reuters
1/5
29.05.2016.
u 19:51

Bio sam na tribini no osvojili smo Ligu prvaka i svi smo jako sretni - rekao je Kovačić

Vezni igrač Real Madrida Mateo Kovačić (22), kojeg trener Zinedine Zidane nije uvrstio u momčad u finalu Lige prvaka protiv Atletica, rekao je da ne razmišlja o prelasku u drugi klub jer ima ugovor do 2021.

no da je u životu sve moguće.

- Bio sam na tribini no osvojili smo Ligu prvaka i svi smo jako sretni - rekao je Kovačić talijanskom internetskom portalu FC Inter News. Na pitanje o mogućem odlasku na posudbu u Milan, o čemu se u medijima nagađa zadnja dva mjeseca, hrvatski reprezentativac je rekao:

- Ne razmišljam o drugoj momčadi. S Real Madridom imam ugovor na još pet godina. U životu je naravno sve moguće no o tome sada ne razmišljam.

Kovačić je prošlo ljeto došao u Madrid iz milanskog Intera te s prvakom Europe ima ugovor do ljeta 2021. godine.

>>Kovačić o odlasku iz Reala: Sve je moguće, zaljubljen sam u Milano

Komentara 3

Avatar grabrik
grabrik
21:18 29.05.2016.

Nema veze, Mateo, drugi će to uraditi umjesto tebe (razmišljati o tvom odlasku iz RM)

SE
seljacinaxxx
21:29 29.05.2016.

pa ako moze statisticar lukica koji jedino dodaje na 5do10m,zasto ti nebi igrao koji si za njega izmislio nogomet ali nemas toliko srece,ali doci ce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije