Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvak Europe

Luka Modrić: Žao mi je Atletica, ali ovo je Realovo natjecanje

Modrić
Foto: Reuters
1/6
29.05.2016.
u 00:19

- Zasluženo smo pobijedili. Žao mi je Atletica, ali drago mi je da smo mi odnijeli pobjedu. Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovaj trofej pripada Real Madridu, zato što je najbolji klub na svijetu. Moramo ostati jaki.

Luka Modrić postao je drugi hrvatski nogometaš koji je dva puta osvojio Ligu prvaka.

Prije njega to je uspjelo samo Dariju Šimiću.

Nakon pobjede nad Atleticom, naš reprezentativac nije sakrivao oduševljenje, u 120 minuta, koliko je proveo na terenu imao je i 92% točnih dodavanja.

- Zasluženo smo pobijedili. Žao mi je Atletica, ali drago mi je da smo mi odnijeli pobjedu. Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovaj trofej pripada Real Madridu, zato što je najbolji klub na svijetu. Moramo ostati jaki - rekao je Modrić koji je sa sinom Ivanom proslavio naslov.

Trener Reala Zinedine Zidane pohvalio je svoje igrače.

- Napravili smo velik posao i tako sam ponosan na sve u momčadi. Vrlo sam sretan i uživt ćemo u ovom trofeju - rekao je Zidane.

>> Modrić postao drugi Hrvat s dvije Lige prvaka, ali jedini koji je igrao u oba finala

>> Real nakon jedanaesteraca svladao Atletico i osvojio Ligu prvaka!

Komentara 43

MA
mali7
00:40 29.05.2016.

Bravo Luka maestro :)

MK
mksdk
01:12 29.05.2016.

Čekamo slijedeću sezonu da vidimo koji će Hrvat osvojiti naslov prvaka Europe. Hoće li to biti netko iz standardno elitnog kruga Modrić, Rakitić, Mandžukić, Kovačić, ili će se njima priključiti neko novo ime? Kao nove kandidate za slijedeću sezonu vidim Pjacu u Bayernu i Brozovića u... pa recimo u Realu.

MK
mksdk
00:54 29.05.2016.

Velike čestitke hrvatskom maestru, Luki Modriću, na ogromnom uspjehu. U 4 godine koliko je u Realu, Real se dva puta okrunio titulom prvaka Europe. Iz veznog reda koji je osvojio Europu prije dvije godine, ostao je samo on (od glavnih aktera). To dovoljno govori o njemu kao igraču i njegovom utjecaju na klub. Komentari zavidnih Srba više ne mogu ići niti u kategoriju trolanja, nego jedino zaslužuju otvoreno i nprekidno ismijavanje. Čestitke i Mateu Kovačiću uz nadu da će u budućnosti i sam postati nositelj igre nekog budućeg Europskog i svjetskog prvaka, kako u klupskom nogometu, tako i u reprezentativnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije