Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A pokupio brojna priznanja

Luka Modrić je (puno) veću ulogu imao prije dvije godine!

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/7
28.05.2016.
u 15:13

Hrvatski reprezentativac je ove sezone pokupio brojna priznanja

Luka Modrić je i ove sezone i šampionske 2013./14. odigrao po 11 utakmica u Ligi prvaka.

Hrvatski reprezentativac je ove sezone pokupio brojna priznanja: uvršten je u Fifinu momčad sezone, proglašen ponajboljim veznim igračem Primere...

No, pogledamo li njegov učinak u Ligi prvaka, on je bio upečatljiviji 2014.! Asistencija Ramosu za spas finala bila je samo kruna, jer Luka je u tom pohodu na europski tron u gotovo svim statističkim pokazateljima bio bolji nego što je ove sezone u Ligi prvaka! Njegov učinak donosi Goal.

>>Modrić uvjeren da će Real slaviti: Vidim se kako podižem trofej Lige prvaka

Komentara 2

PI
pinkec
01:59 29.05.2016.

"Autor" članka je primjer ne sportskog gubitnika! Ne može sportski prihvatiti da su Hrvati u pobjedničkom timu, tj. Pobjednici! Neka pati koga smeta, Hrvati su prvaci Europe i Svijeta!

AN
Antonijeee
16:13 28.05.2016.

Moj Luka u Realu gines. A u Repki se setkarad i dizes ruke.Pravi Patriota kao i ostalih 80%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije