Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVACI EUROPE

Modrić i Kovačić se pohvalili trofejom Lige prvaka

Kovačić Modrić
Foto: Instagram
1/5
29.05.2016.
u 08:53

Hrvatska tako nakon Marija Mandžukića s Bayernom, Luke Modrića s Realom i Ivana Rakitića s Barcelonom već četvrtu godinu zaredom ima europske prvake.

Real je sinoć u finalu Lige prvaka na jedanaesterce svladao Atletico Madrid i osvojio 11. naslov prvaka Europe. Hrvatska se može pohvaliti da ima dvojicu europskih prvaka - Luku Modrića koji je odradio svih 120 minuta i Matea Kovačića koji na kraju nije bio u sastavu.

Oba naša nogometaša veliki su uspjeh ovjekovječila na društvenim mrežama. Modrić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj diže pehar pobjednika, a s trofejem se fotografirao i Mateo. Kovačić je objavio i fotografiju s Baleom, Modrićem i Kroosom ispred oduševljenih navijača.

Hrvatska tako nakon Marija Mandžukića s Bayernom, Luke Modrića s Realom i Ivana Rakitića s Barcelonom već četvrtu godinu zaredom ima europske prvake. 

 

UNDECIMA... 11🏆🙏❤️🔝⚽️💯#halamadrid#

Fotografiju objavljuje Luka Modric (@lukam10)

 

🏆 La Undecima !

Fotografiju objavljuje Mateo Kovacic (@mateokova16)

>> Luka Modrić: Žao mi je Atletica, ali ovo je Realovo natjecanje

Komentara 21

BL
Blender
12:07 29.05.2016.

Svi ovi bjednici koji negativno komentiraju protiv nasa dva najolja igraca i to jos pred evropsko prvenstvo su najveci sljam od ljudi i nisu Hrvati! Bravo decki samo naprijed, citava Hrvatska zeli malo pozitive!!!

SX
sudbina x
11:58 29.05.2016.

Boga mi, imaju se i čime pohvaliti. Čestitam Luka, čestitam Kovačiću...

Avatar Abcda
Abcda
11:15 29.05.2016.

Hrvati prvaci Europe, komentara ...nema. Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije