Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava naslova

Luka, Mateo i suigrači 'zapalili' Santiago Bernabéu

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
30.05.2016.
u 08:48

Na stadionu Santiago Bernabéu realovci su za svoje igrače i navijače priredili šou sa svjetlosno-zvučnim efektima i veliki vatromet

Realovci su nastavili sa slavljem nakon što su 11. put u povijesti osvojili naslov europskog prvaka.

Pehar namijenjen pobjedniku Lige prvaka u Madrid je stigao u nedjelju ujutro, a to je bio razlog da navijači pozdrave svoje heroje na madridskim ulicama i Plaza de Cibeles.

Realovi su navijači pobjedu nad gradskim rivalom Atleticom (6:4) znali dobro proslaviti.

No bio je to samo uvod u večernji spektakl što su ga realovci pripremili na svom Santiago Bernabéu. Organizatori su priredili šou sa svjetlosno-zvučnim efektima i velikim vatrometom.

Publika je skandirala svakom članu momčadi Zinedinea Zidanea, a Realova zvijezda Cristiano Ronaldo pri ulasku na stadion začuo je glasni "Siuuu", uzvik koji je Portugalac izrekao kad je osvojio Zlatnu loptu.

– Bez vaše podrške ne bismo mogli osvojiti ovaj predivan trofej. Ponosan sam jer nosim bijeli dres koji mi je***o dobro stoji! Jako sam sretan! Želim igrati u Realu do 41. godine, u najboljem klubu na svijetu! – rekao je Cristiano Ronaldo.

– Hvala svima na podršci tijekom cijele sezone. Ovaj je trofej i za vas. Hala Madride! – rekao je Luka Modrić, a kada ga je novinarka klupske televizije upitala zašto se nije ošišao, hrvatski reprezentativac je odgovorio:

– Treba mi snage za Euro!

I drugi Hrvat u Realovu dresu Mateo Kovačić bio je odlično raspoložen.

– Ponosan sam što sam ovdje. Hvala svima! Hala Madride! – rekao je Mateo.

Vrhunac večeri dogodio se nešto prije ponoći kada se na travnjaku pojavio kapetan Sergio Ramos noseći osvojeni pehar.

Branič je kleknuo na travnjak i nekoliko se puta poklonio trofeju...

>>Luka Modrić: Ja sam trebao pucati šesti jedanaesterac

Komentara 1

VE
vecernji55
09:08 30.05.2016.

Vandalizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije