Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uči iz toga

Kovačić: Da ne igram, doznao sam na dan utakmice, to je život

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/7
30.05.2016.
u 14:01

– Težak osjećaj, mislim da bi bilo bolje da sam na terenu, ovako gledaš sa strane i ne možeš ništa učiniti – kaže Kovačić

Mateo Kovačić postao je deseti Hrvat s naslovom prvaka Europe. Poput Darija Šimića nije bio u zapisniku u finalu, ali trofej se piše.

– Težak osjećaj, mislim da bi bilo bolje da sam na terenu, ovako gledaš sa strane i ne možeš ništa učiniti. Sretan sam zbog cijele momčadi, nas, to je nešto jako veliko. Kad sam doznao da neću igrati? Na dan utakmice. To je tako, još sam mlad, učim iz toga.

Bar će biti više snage za Euro...

– Ako Bog da – s osmijehom je odgovorio pristojni Mateo kojem ne bi trebalo nedostajati snage za bitke u Francuskoj.

– Očekujemo puno, ali to smo govorili i prije SP-a u Brazilu 2014. Mislim da ovaj put moramo stvarno puno pokazati jer imamo dobru momčad, ali i puno igrača poput Luke koji iza sebe imaju tešku sezonu.

Kakva ti je sudbina u Realu? Govori se o posudbi?

Ne znam ništa. I ne bih komentirao.

Kovačić je s Modrićem i Baleom pjevao na slavlju: Mi smo prvaci...

>>Torres, suigrači i navijači plakali nakon poraza od Reala

Komentara 1

MT
mladen.turcic
14:23 30.05.2016.

jbg ni ja nisam igrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije