Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Lige prvaka

Diego Simeone: Casemiro je Realov najvažniji igrač

Diego Simeone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 21:30

Na konferenciji za medije, Cholo je istaknuo brazilskog veznjaka kao ključnog u redovima njihovih gradskih suparnika.

Do velikog finala Lige prvaka u Milanu preostalo je još manje od 24 sata. Real Madrid i Atletico Madrid će se po drugi puta u tri godine međusobno boriti za titulu najboljeg kluba Europe, a Diego Simeone vjeruje da za njega i njegovu momčadu postoji samo jedan pozitivan ishod. 

- Biti u finalu je apsolutno fantastično, ali je još bolje pobijediti. Samo pobjeda će nas usrećiti, ništa više. Nije lako, jer moramo konstantno napredovati, mijenjati igrače, ali ne i posvećenost, vrijednosti i rad. Ako konstantno radite, možete nešto postići. Nogomet je predivan, spaja ljude - istakao je Simeone. 

Na konferenciji za medije, Cholo je istaknuo jednog igrača kao najvažnijeg u redovima njihovih gradskih suparnika. 

- Zidane je napravio nevjerovatan posao u Realu, oslonio se na Casemira i tako promijenio momčad. Nije dozvolio da prošlost kluba utječe na njega, a upravo zbog toga je postao važan trener. Kada je riječ o ravnoteži u ekipi, Casemiro je njihov najvažniji igrač. On omogućava bolje regrupiranje kada Real izgubi loptu, a istovremeno održava njihov napadački potencijal - rekao je Simeone. 

Također, trener Atletica je odlučio predvidjeti kako bi utakmica mogla izgledati te je istakao kako smatra da će početak utakmice biti napet i veoma izjednačen. 

- Tko dobije prve bitke na sredini terena, imat će prednost. Real bi mogao težiti tome da više igra s obzirom na njihove tehničke mogućnosti - smatra Cholo. 

>> Zidane o vezi s Hrvatima: Slišković je bio uzor, Mlinarić učitelj, a Modrić desna ruka

Komentara 1

JO
josip
22:03 27.05.2016.

neki dan si rekao da je Modric....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije