Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Šuker: Real je pobijedio jer je bolje upravljao loptom

Real
Foto: Reuters
1/9
29.05.2016.
u 08:27

- Neka dio Madrida sada uživa, a Atletico neka digne glavu jer je dao sve od sebe.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, čiji su bivši klubovi Real Madrid i Sevilla osvojili ove sezone eurokupove, rekao je kako u životu treba znati izabrati momčadi, te je izrazio zadovoljstvo trijumfom Reala u Ligi prvaka.

- Žao mi je Atletica, no kao bivši igrač Reala navijao sam za kraljeve. Prije toga je Sevilla osvojila Europsku ligu, tako da u životu treba znati izabrati momčadi koje će otići daleko - rekao je Šuker za španjolsku televizijsku postaju Antena 3.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije igrao je za Sevillu od 1991. do 1996., a za Real Madrid od 1996. do 1999. godine. Sevilla je nedavno u finalu Europske lige pobijedila sa 3:1 Liverpool, a u subotu navečer je Real osvojio LP.

- Bila je to pobjeda izborena na penale, no nije bitno kako je izborena. Važno je da je Real odigrao veliku utakmicu. Bale je igrao jako dobro, a Sergio Ramos je zabio golčinu. Vidjelo se kako Real bolje upravlja loptom a gotovo uvijek, u 98 od 100 utakmica, pobjedi momčad koja bolje upravlja loptom - rekao je Šuker i dodao: 

- Neka dio Madrida sada uživa, a Atletico neka digne glavu jer je dao sve od sebe.

Šuker je 1998. godine osvojio Ligu prvaka s Realom nakon pobjede od 1:0 nad Juventusom.

- Repliku tog pehara čuvam doma, kao i Zlatnu kopačku i ostale trofeje. To je specijalni salon za titule koje sam osvojio - rekao je.

Komentara 15

TA
tarzan
10:41 29.05.2016.

Modrić najbolji igrač sinoć na terenu. I najbolji hrvatski igrač u povijesti. Ostali koji su kao igrali u velikim klubovima ustvari više nisu igrali nego su sjedili na klupi i ulazili bi samo kad bi se vrijeme odugovlačilo. Luka, kapa do poda! Ovi koji te kritiziraju nemaju pojma o životu.

SX
sudbina x
10:14 29.05.2016.

Kad netko kaže da vrhunski nogometaš mora biti i inteligentan, griješi. Šuker je najbolji dokaz za to..Taj ima vokabular riječi poput Vesne Pusić. Ćiro ne laži...Jedno je biti pokvaren i promućuran a drugo inteligentan..

UM
umnjak
09:35 29.05.2016.

Bolje "upravljao loptom" kod izvodjenja penala. Bravo stručnjak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije