Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI NA FINALU LIGE PRVAKA

Crveno-bijeli Milano: 5-1 za Atletico na ulicama

Milano navijači
Foto: Mladen Miletić
1/5
28.05.2016.
u 16:45

Atleticovi navijači stvorili su fantastičnu atmosferu na glavnom milanskom trgu, pretvorili su Duomo u „piazzu di Spagnu“, te u obližnjoj Galeriji Vittoria Emmanuelea I.

Kad bi se gledao omjer navijača u dresovima na ulicama Milana, onda bi Atletico gradski derbi u finalu Lige prvaka s Realom dobio barem s 5:1. 

Stječe se dojam da su dva puna Vicente Calderona doputovala da bi svjedočila, tako se navijači Atletica nadaju, prvom naslovu prvaka Europe. 

Ipak, nešto se pita i kraljevski klub koji je rekorder po broju naslova i večeras ganja svoju jedanaestu krunu u najelitnijem klupskom natjecanju.

Atleticovi navijači stvorili su fantastičnu atmosferu na glavnom milanskom trgu, pretvorili su Duomo u „piazzu di Spagnu“, te u obližnjoj Galeriji Vittoria Emmanuelea I. 

Toliko je crveno-bijelih dresova, samo drugog dizajna, ondje posljednji put bilo 16. studenog 2014. kad je Italija u kvalifikacijama za Euro ugostila Hrvatsku. Onda je i gorilo na glavnom milanskom trgu.

Uz toliko Španjolaca na ulicama odlično je išlo i milansko izdanje madridskog sportskog lista Marca koje su kolporeteri prodavali za jedan euro, a finalu Lige prvakaposvećeno je 42 od 64 stranice lista.

Komentara 2

TR
trnjedotokija
18:43 28.05.2016.

ajmo atletico,,slomite nogu modriću,jači smo onda na euru,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije